Новини ліги

Фонд DSF зацікавлений в спільних проектах з ПФЛ

16:15, 30 серпня 2017

Фонд DSF Сергія Дядечко забезпечить комплексний медіа-супровід матчу 11-го туру «Оболонь-Бровар» - «Полтава»

Одним із пріоритетів Фонду DSF українського бізнесмена Сергія Дядечко з початку його роботи стала маркетингова і медіа-підтримка тих видів спорту, яким  вітчизняні ЗМІ приділяють недостатньо уваги. Оцінити перспективи подібної спільної роботи з партнерами на початковому етапі дають можливість пілотні проекти. Таким чином почнеться і співпраця Фонду DSF з Професіональною футбольною лігою України.


Хоча футбол, безсумнівно, є найпопулярнішим видом спорту в нашій країні, у фокусі опиняється здебільшого вершина айсбергу - Прем'єр-Ліга і національна збірна. У той же час фундамент українського футболу, яким опікується ПФЛ, найчастіше знаходиться в тіні.


При цьому, якщо в багатьох клубах Прем'єр-Ліги провідні ролі відіграють іноземні легіонери, то в змаганнях під егідою ПФЛ переважну більшість футболістів становлять українці. Саме турніри, що проводяться ПФЛ, дозволяють молодим українським гравцям стабільно отримувати ігрову практику і можливість підвищувати свою майстерність, щоб згодом вийти на інший вищий рівень. Крім того, завдяки матчам ПФЛ спостерігати за грою наживо і безпосередньо занурюватися в її емоції можуть тисячі уболівальників не тільки з великих міст, а й практично в кожному куточку України.


Для того, щоб підтримати розвиток саме цього сегмента вітчизняного футболу, в якому закладається основа майбутніх успіхів, які прославляють нашу країну, Фонд DSF планує розпочати пілотний медіа-проект співпраці з ПФЛ. На його першому етапі фонд займеться організацією всебічного медіа-супроводу одного з матчів ліги.


ПФЛ   і   DSF   об'єднує   відданість  таким  цінностям,  як  принципи справедливості і вірності традиціями, філософія поступового розвитку і використання нових технологій.


Головними  цілями  майбутнього партнерства ПФЛ і DSF бачать підвищення інтересу до турнірів ПФЛ, залучення уболівальників на трибуни і створення їм комфортних умов для перегляду матчів, формування привабливої ситуації для потенційних спонсорів клубів і ліги. Багатий та успішний досвід DSF, накопичений в подібних проектах в різних видах спорту, дозволяє з оптимізмом дивитися на перспективи спільної роботи. Обидві сторони впевнені, що прогрес національного футболу можливий тільки шляхом розвитку клубів всіх рівнів.

Першим кроком на цьому шляху стане комплексний медіа-супровід Фондом DSF Сергія Дядечко найближчого домашнього матчу «Оболоні-Бровар» з одним із лідерів Першої ліги «Полтавою». Зусилля Фонду будуть спрямовані насамперед для того, щоб не тільки розповісти про гру команди, а й про її особливо теплі стосунки зі своїми уболівальниками дізналися якомога більше людей як в Україні, так і по всьому світу. А потужна підтримка нових шанувальників допоможе клубу підкорити нові вершини.

 

Автор: dyadechko.org




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору