Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Дев’ятий тур. Анонс матчів

11:30, 30 серпня 2017

Анонс матчів дев’ятого туру сезону 2017/18 у другій лізі

Хто зупинить Сергія Давидова?. Фото: Елісса Ветрова, metalist1925.com


У четвер, 31 серпня, дев’ятий тур буде проаналізовано у інформаційно-аналітичній програмі "Україна футбольна" з експертом у студії.

Отже, "Україна футбольна", четвер, 31 серпня, 21:30, телеканал XSPORT.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

Група «А»

ФК «Львів» відпочиває цього туру через непарну кількість команд.

Матч ФК «Тернопіль» - «Нива-В» (Вінниця) не відбудеться.


Середа, 30 серпня 2017 року. 17:00. м. Моршин. Стадіон «Медик»

«Скала» (Стрий) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Владислав Дорош (Київ).

Дискваліфіковані: немає-немає

Центральний матч туру у групі «А». До Моршина, де грає стрийська «Скала» завітає Івано-Франківське «Прикарпаття». Між командами лише одна сходинка та три очки. Цікаво, чи проб’є Володимир Гладкий і компанія воротаря гостей Остапа Вульчина, який вже 521 хвилину не пропускає у власні ворота. Хоча воротар «Скали» Олег Білик теж не ликом шитий, на його рахунку три сухі матчі і лише на один пропущений м’яч більше ніж у Вульчина.


Середа, 30 серпня 2017 року. 17:00. м. Чернівці. Стадіон КСОП «Буковина»

«Буковина» (Чернівці) - «Арсенал Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса).

Дискваліфіковані: Тарас Сивка - Тамаз Авдалян.

Це може буде перша у цьому сезоні домашня гра «Буковини», де будуть присутні власні вболівальники. Білоцерківський «Арсенал-Київщина» має дуже великі проблеми з фінансами, і навіть заявляв о припинення свого існування. Однак останнім часом ходять чутки, що клуб таки продовжуватиме грати у другій лізі, але при цьому змінить місце дислокації. Обидві команди мають втрати через дискваліфікацію гравців.


Середа, 30 серпня 2017 року. 17:30. м. Хмельницький. Стадіон «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) – «Полісся» (Житомир)

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область).

Дискваліфіковані: немає-немає

У "Поділля" кадрові проблеми. Невідомо чи зіграє один із лідерів Олександр Чернецький - він лише відновлюється після травми. Фото: ye.ua


Хмельницьке «Поділля» у цьому сезоні вдома грає набагато гірше, ніж в гостьових поєдинках – лише одна нічия у трьох поєдинках. Житомирське «Полісся» під закінчення трансферної кампанії знатно підсилюється. До команди разом з новим керманичем – Едуардом Хавровим приєдналися також вихованці місцевого футболу: Дячук, Жовтюк, Коломієць. Можливо саме в грі з «Поділлям» хтось із них (чи ще один новачок) таки заб’є перший м’яч «Полісся» у цьому чемпіонаті.


Середа, 30 серпня 2017 року. 18:00. м. Волочиськ. Стадіон «Юність»

«Агробізнес» (Волочиськ) - «Нива» (Тернопіль)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш, Івано-Франківська область).

Дискваліфіковані: немає-немає

У гості до беззаперечного лідера з Волочиську у сусідню область завітає тернопільська «Нива», яка продовжує розбирати гравців ФК «Тернопіль», вслід за Пришнівським та Вонсом до команди перейшов і Артур Дорі. Проти них за «Агробізнес» може зіграти їх колишній одноклубник та капітан – Ігор Курило.

 

Група Б

 

Середа, 30 серпня 2017 року. 17:00. м. Первомайськ. Стадіон «Центральний».

«Суднобудівник» (Миколаїв) - ФК «Дніпро»

Арбітр – Андрій Коваленко (Полтава).

Дискваліфіковані: немає-немає.

Обидві команди у минулому турі виграли свої матчі. «Суднобудівник» зробив велике диво, перегравши в гостях горностаївський «Мир», який до цього ще не програвав. ФК «Дніпро» на останніх секундах матчу завдяки голу «джокера» Івана Михайленко вдома переграв «Таврію-Симферополь». Також слід відзначити у господарів молодого Дмитра Сєводняєва, який у кожному з чотирьох матчів цього сезону забиває по м’ячу.


Середа, 30 серпня 2017 року. 17:00. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія».

«Таврія-Сімферополь» (Херсон) - ФК «Нікополь»

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці).

Дискваліфіковані: Павло Мілєсін (ФК «Нікополь»).

Це, як то кажуть – битва за шість очок. Між суперниками лише один пункт. «Таврія-Сімферополь» хоча і відремонтувала свій основний стадіон у Бериславі, проте його ще не атестували. І номінальні господарі цього матчу, які трохи мають відійти від болючої поразки на останніх секундах у Дніпрі, спробують здолати ФК «Нікополь», який у цьому сезоні у гостях ще не вигравав – одна нічия та поразка. Також гостям у цьому матчі не допоможе вилучений в останньому турі Павло Мілєсін.


Середа, 30 серпня 2017 року. 17:00. м. Харків. Стадіон «Сонячний».

«Металіст 1925» - «Енергія» (Нова Каховка).

Арбітр – Денис Резніков (Кам’янське)

Дискваліфіковані: немає-немає

Едмар від матчу до матчу доводить, що є справжнім капітаном та лідером харків'ян. Фото: Елісса Ветрова, metalist1925.com


Центральний матч туру у групі «Б» відбудеться у Харькові за майже пустих трибун. Це буде останній матч, де буде дискваліфікований стадіон «Металіста 1925». Новокаховська «Енергія» в останньому турі вдома програла ще одну битву лідерів – 0:1 від СК «Дніпро-1» і втратила перше місце. Слід зазначити, що «Енергія» у цьому сезоні в гостях ще не програвала – дві перемоги та нічия. Харків’яни завдяки неперевершеній грі свого бомбардира – Сергія Давидова виграли останні шість матчів і вперше в свої історії зайняли найвище місце у своїй групі.


Середа, 30 серпня 2017 року. 19:00. м. Дніпро. «Дніпро-Арена».

СК «Дніпро-1» – «Миколаїв-2»

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

Дискваліфіковані: немає-немає

Як то кажуть, це матч команд з різних полюсів таблиці. У цій грі за СК «Дніпро-1» може дебютувати нападник Дмитро Сула, який цей сезон розпочинав у складі одеського «Реал Фарма» і забив п’ять м’ячів у восьми матчах. Однак при цьому у спортклубу є і вагома втрата – нападник Олег Кожушко порвав собі хрестоподібну зв’язку.

 МФК «Миколаїв-2» в останньому турі здобув свою дебютну перемогу у другій лізі перемігши вдома кризисний «Інгулець-2». Також за «корабелів» в цій грі дебютував ганець – Барнор Брайт, який до цього грав у першій лізі за стрийську «Скалу» та рівненський «Верес».


31 серпня 2017 року. 17:00. с. Володимирівка. Стадіон «ім. О. Поворознюка».

«Інгулець-2» (Петрове) – «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Олександр Тітов (Донецьк).

Дискваліфіковані: немає-немає

Горностаївський «Мир» після трьох матчевої серії без перемог звільнив з посади головного тренера – Віктора Богатира. В останнє господарі перемагали в скандальному дербі з «Енергією». Петрівський «Інгулець-2» який грає у сусідній Володимирівці має в своєму пасиві семи матчеву без виграшну серію, а останні три матчі команда програла з загальним рахунком – 1:9. Хоча у суперниках окрім «Енергії» були не найсильніші колективи, чого не скажеш  про наступний календар матчів.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору