Новини змагань

Друга ліга, відлуння восьмого туру. «Агробізнес» виграє сьомий матч поспіль

10:40, 29 серпня 2017

Найменш результативніший тур сезону. Вісім воротарів не пропустили цього туру. Половина матчів туру закінчилися з однаковим рахунком 1:0

Фото: mfc.zt.ua


Запорізький «Металург» програє дев’ятий матч поспіль з різницею м’ячів 2-39. Волочиський «Агробізнес» виграє вже сьомий матч поспіль (різниця м’ячів 19-5), і залишається єдиною командою, яка ще не втрачала очок.

Безпрограшна серія горностаївського «Миру» перервалася на відмітці у сім матчів (чотири перемоги та три нічиїх). Безпрограшна серія вінницької «Ниви-В» продовжилась до семи матчів (дві перемоги та п’ять нічиїх).

Вінницька «Нива-В» в останніх шести домашніх матчах грає виключно унічию. Це є оновленим рекордом другої ліги за останні 15 сезонів.

Фото: niva-v.com.ua


Безвиграшна серія МФК «Миколаїв-2» перервалася на відмітці у сім матчів.

Харківський «Металіст 1925» перемагає в останніх шести матчах у цьому сезоні, і вперше у сезоні виходить в одноосібні лідери групи «Б». Цікавий факт: якщо забиває Сергій Давидов, то харків’яни у цьому сезоні неодмінно виграють.

Дмитро Севодняєв з миколаївського «Суднобудівника» забиває в усіх чотирьох своїх матчах у другій лізі цього сезону.

Серія Остапа Вульчина ("Прикарпаття") без пропущених м’ячів складає вже п’ять матчів та 521 хвилину.

 

Підсумки туру

Загалом зіграно десять матчів, чотири перемоги господарів, дві нічиї, чотири перемоги гостей. Забито 18 м’ячів (у середньому 1,8 за гру), господарі забили сім м’ячів, гості - одинадцять. У першому таймі було забито десять м’ячів, а вісім у другому. Арбітрами було показано 47 попереджень та три червоних, також було призначено один пенальті. Загалом вісім матчів туру відвідало 10 410 глядачів (у середньому 1041 за гру). Найпопулярніший рахунок – 1:0 – п’ять разів. У турі зафіксовано два дублі.

Голи: найперший – Євгеній Вітенко (друга хвилина, МФК «Миколаїв-2»), найпізніший – Іван Михайленко (90+5 хвилина, ФК «Дніпро»).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізував: Михайло Коломоєць (ФК «Нікополь»).

Перше вилучення: Денис Бережний ("Металург", у 98-й грі), Павло Мілєсін (ФК "Нікополь", у 36-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Вадим Дмитроченко (МФК "Миколаїв-2"), Валерій Юрчук (СК "Дніпро-1"), Денис Чесановський ("Буковина"), Іван Пономаренко (ФК "Дніпро"), Ігор Гришин (ФК "Нікополь"), Костянтин Одольський ("Агробізнес"), Максим Механів ("Нива"), Остап Вульчин ("Прикарпаття").

Десятий м’яч у другій лізі пропустив: Сергій Школьний («Полісся», другий у грі).

Перша суха гра в активі: Денис Чесановський ("Буковина», у 5-й грі).

 

Ювілеї гравців.

120-ту гру у другій лізі проводить: Юрій Буличев ("Металіст 1925"), соту: Павло Чмеленко ("Мир"), Віктор Яневич ("Прикарпаття"), Ігор Гришин (ФК "Нікополь"), п’ятдесяту: Сергій Логінов (СК «Дніпро-1»).

Дебютують у другій лізі: Дмитро Юхимович, Сергій Чиж (обидва "Агробізнес"), Юрій Царик ("Буковина"), Антон Зіпцер ("Інгулець-2") та Барнор Брайт (МФК "Миколаїв-2").

35-й м’яч у другій лізі забиває: Богдан Семенець ("Агробізнес").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Валерій Сад ("Скала", у сьомій грі), Богдан Частоколяний ("Суднобудівник", у шостій грі).

П’ятий дубль у другій лізі забиває: Богдан Семенець ("Агробізнес"), четвертий: Сергій Давидов («Металіст 1925»).

У шостому матчі поспіль забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925», 12 м’ячів). У четвертому матчі поспіль забиває: Дмитро Севодняєв («Суднобудівник», чотири м’ячі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору