Новини змагань

Друга ліга. Відлуння сьомого туру. Найрезультативніший тур сезону.

08:30, 23 серпня 2017

Запорізький «Металург» програє восьмий матч поспіль

Фото: fcdnipro.ua


Запорізький «Металург» програє восьмий матч поспіль з різницею м’ячів 2-38. Лише у двох матчах туру у ворота цієї команди було забито менше ніж три м’ячі.    

Одразу три клуби групи «А» не змогли виїхати на свої календарні матчі через брак коштів. І якщо ФК «Тернопіль» та у «Арсеналу-Київщині» зараховано неявки, то житомирське «Полісся» за згодою суперника перенесло свою гру у Чернівцях на більш пізніший термін.

Волочиський «Агробізнес» виграє вже шостий матч поспіль (різниця м’ячів 14-5), і залишається єдиною командою, яка ще не втрачала очок.

"Агробізнес" - "Поділля" - 2:1. Фото: fcab.com.ua


Безпрограшна серія горностаївського «Миру» складає вже сім матчів (чотири перемоги та три нічиї), а вінницької «Ниви-В» - шість (дві перемоги та чотири нічиї).

МФК «Миколаїв-2» не виграє в усіх семи матчах цього сезону, проте в цьому турі дубль муніціпалів перериває свою чотирьох матчеву серію з поразок, і вперше в сезоні не пропускає.

Харківський «Металіст 1925» вдома у цьому сезоні перемагає виключно з різницею у чотири м’ячі, а нападник Сергій Давидов забиває у кожному з цих матчів.

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 років та 205 днів.

Дмитро Севодняєв з миколаївського «Суднобудівника» забиває в усіх трьох своїх матчах у другій лізі.

Лише чотири гравці дебютували в цьому турі, антирекорд сезону.

 

Підсумки туру

Загалом зіграно вісім матчів, чотири перемоги господарів, дві нічиї, дві перемоги гостей. Забито 29 м’ячів (у середньому 3,62 за гру), господарі забили 16 м’ячів, гості - 13. У першому таймі було забито 16 м’ячів, а 13 у другому. Арбітрами було показано 33 попередження та три вилучення, також було назначено п’ять пенальті, з яких два нереалізовані. Загалом вісім матчів туру відвідало 8926 глядачі (у середньому 1116 за гру). Найпопулярніший рахунок – 0:0 – три рази. У турі зафіксовано п’ять дублів.

ФК “Львів” – СФК “Нива-В” - 1:1. Фото: fclviv.com.ua


Голи: найперший – Микола Темнюк (друга хвилина, «Агробізнес»), найпізніший – Олександр Дубіна (90+3 хвилина, «Реал Фарма»).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті не реалізували: Артем Бессалов (МФК «Миколаїв-2», повз ворота) та Дмитро Шастал ("Енергія", воротар).

Пенальті реалізували: Максим Логвиненко («Таврія-Сімферополь»), Дмитро Осадчий («Нива-В»), та Гіоргі Кобуладзе («Інгулець-2»).

Друге вилучення: Павло Новицький («Реал Фарма»), Перше: Микита Жуков («Інгулець-2», у 23-й грі) та Владислав Вакулінський («Енергія», у 37-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Денис Дьяков («Металіст 1925»), Віктор Бабічин (ФК «Дніпро»), Вадим Дмитроченко (МФК «Миколаїв-2») та Артем Кулініч («Мир»).

30-й м’яч у другій лізі пропустив: Сергій Дворник («Поділля», перший у грі), Десятий: Єгор Попович («Інгулець-2», другий у грі)

Перша суха гра в активі: Віктор Бабічин (ФК «Дніпро», у третій грі).

 

Ювілеї гравців.

Дебютують у другій лізі: Богдан Гамула, Владислав Палій (обидва "Інгулець-2"), Микита Шарабура (МФК "Миколаїв-2"), Вадим Янчак (ФК "Львів").

25-й м’яч у другій лізі забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925»), Десятий: Артем Довбик (ФК "Дніпро"), Дмитро Осадчий («Нива-В»), п’ятий: Вадим Воронченко та Максим Логвиненко (обидва "Таврія-Сімферополь"), перший: Олександр Дубіна ("Реал Фарма", у 35-й грі), Владислав Жавко ("Таврія-Сімферополь", у сьомій грі), Тарас Пліс ("Агробізнес", у шостій грі), Євгеній Гагулін ("Суднобудівник", у шостій грі), Едмар ("Металіст 1925", у п’ятій грі), Олег Синиця ("Металіст 1925", у третій грі).

Дебютний м’яч у лізі забивають: Владислав Войцеховський (СК «Дніпро-1», у шостій грі) - на фото.

Фото: facebook.com/sportclubdnipro1


Третій дубль у другій лізі: Дмитро Шастал ("Енергія"), перший: Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь", у 75-й грі), Артем Довбик (ФК "Дніпро", у 23-й грі), Іван Будняк (ФК "Дніпро", у сьомій грі), Владислав Войцеховський (СК «Дніпро-1», у шостій грі).

У п’ятому матчі поспіль забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925», десять м’ячів). У третьому матчі поспіль забивають: Дмитро Севодняєв («Суднобудівник»), та Сергій Молочко («Енергія»).

 

Денис Столярчук, pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору