Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс матчів сьомого туру. "Полісся" не знімається"

09:35, 18 серпня 2017

Анонс матчів сьомого туру сезону 2017/18 у другій лізі

Фото: fcnyva.com


Сьогодні матчем у Запоріжжі відкривається сьомий тур змагань ПФЛ. О 12:00 стартує гра "Металург" - "Дніпро".

Усі матчі сьомого туру буде проаналізовано у інформаційно-аналітичній програмі "Україна футбольна" з експертом у студії Ігорем Жабченком. Вмикайте телепередавач о 21:30 на телеканалі XSPORT у понеділок, 21 серпня.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

Група «А»

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) відпочиває цього туру через непарну кількість команд.

Матч «Тернопіль» - «Нива» (Тернопіль) не відбудеться через зняття господарів зі змагань.


Матч «Буковина» (Чернівці) - «Полісся» (Житомир) перенесено на більш пізніший термін

Станом на 16 серпня, тимчасово припинене фінансування комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся». У зв'язку з цим команда не має можливості виїхати на гру. Тому гру, за згодою чернівецької команди, було перенесено.

- Хочу вибачитися перед вболівальниками за можливі незручності і подякувати керівництву ФК "Буковина" за те, що вони зрозуміли наше становище і пішли нам назустріч. Єдина проблема - в найближчий тиждень не маємо доступу до нашого бюджету, тому не можемо профінансувати проїзд та проживання команди на найближчий тур. За тиждень-півтора ми вирішимо цю проблему. Жодної загрози зняття команди з чемпіонату немає. Ми продовжуємо працювати в штатному режимі, а команда - готуватися до наступних матчів чемпіонату, - прокоментував ситуацію директор КП ФК "Полісся" Віталій Лясковський.


19 серпня 2017 року. 18:00. м. Волочиськ. Стадіон «Юність»

«Агробізнес» (Волочиськ) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Ролан Блавацький (Львів).

Дискваліфіковані: немає-немає

У Волочиську у цьому турі відбудеться обласне дербі. Хоча команди знаходяться на різних полюсах таблиці, і між ними десять очок, дербі завжди цікаве своєю несподіванкою. Тим паче, що хмельницьке «Поділля» у гостьових матчах набрало більше очок, ніж удома.


19 серпня 2017 року. 18:00. м. Львів. Стадіон «СКІФ»

ФК «Львів» – «Нива-В» (Вінниця)

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса).

Дискваліфіковані: немає-немає

Центральний матч сьомого туру у групі А, відбудеться у Львові. Перед туром між господарями і гостями, які посідають четверту та п’яту сходинку лише одне очко.


19 серпня 2017 року. 17:00. м. Моршин. Стадіон «Медик»

«Скала» (Стрий) – «Арсенал Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Артем Кошура (Чернівці).

Дискваліфіковані: Тамаз Авдалян («Арсенал Київщина»).

До Моршина має завітати один із кризисних клубів – білоцерківський «Арсенал-Київщина». Клуб із Київської області програв усі свої три матчі цього сезону, ще два домашні матчі перенесені на більш пізніший термін. Стрийська «Скала» у минулому турі несподівано програла тернопільській «Ниві» і має наміри реваншуватися перед власними вболівальниками.

 

Група Б

18 серпня 2017 року. 12:00. м. Запоріжжя. УТБ «Великий Луг»

«Металург» (Запоріжжя) – ФК «Дніпро»

Арбітр – Олександр Тітов (Донецьк).

Дискваліфіковані: немає-немає

Фото: прес-служба "Металург" З


Ця гра розпочнеться незвично рано, як для літнього часу – опівдні. Запорізький «Металург» залишається єдиною командою групи Б, яка програла усі свої шість матчів у сезоні. Юні гравці ФК «Дніпро», навпаки, в останніх матчах знайшли свою гру і  почали набирати очки, посилившись молодими, але вже досвідченими гравцями (Довбик, Вакулко, Баштаненко).


19 серпня 2017 року. 15:30. с. Володимирівка. Стадіон «ім. О. Поворознюка».

«Інгулець-2» (Петрове) – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса).

Дискваліфіковані: Максим Гурідов («Інгулець-2»).

Господарі не зможуть розраховувати у цьому матчі на основного воротаря – Максима Гурідова, він був вилучений у минулому турі за два попередження, проте після дискваліфікації повертається півзахисник Гіоргі Кобуладзе. Новокаховська «Енергія» після важкої перемоги над дублем з Миколаєва, спробує обіграти й дубль «Інгульця».



19 серпня 2017 року. 17:00. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія».

«Таврія-Сімферополь» (Херсон) - «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів).

Дискваліфіковані: немає-немає

Миколаївський «Суднобудівник» у минулому турі перервав свою десяти матчеву без виграшну серію і їде до Нової Каховки з гарним настроєм. Господарі ж після двох поспіль гостьових матчах (де вони здобули чотири очки) очікують і в домашньому матчі здобути залікові пункти, щоб продовжити були с лідируючій групі.

 


19 серпня 2017 року. 17:30. м. Харків. Стадіон «Сонячний».

«Металіст 1925» - ФК «Нікополь»

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

Дискваліфіковані: Олександр Жданов («Металіст 1925»).

Харків’янам у цьому турі не допоможе через вилучення досвідчений Олександр Жданов. Гості, після впевненої домашньої перемоги над СК «Дніпро-1» спробують відібрати очки ще в одного з лідерів чемпіонату. Це буде другий (з трьох) матч, який пройде не на головній арені Харкова, через дискваліфікацію глядачів. Також цікаво, чи втримають нікопольські містяни Сергія Давидова? Який у чотирьох останніх матчах забив дев’ять м’ячів, а в двох останніх домашніх матчах забив два хеттрики.


19 серпня 2017 року. 19:00. м. Дніпро. «Дніпро-Арена».

СК «Дніпро-1» – «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Іван Салаш (Калуш).

Дискваліфіковані: немає-немає

Дмитро Сула (праворуч) провів фантастичний минулий матч з "Інгульцем-2". Фото:  real-farma.com.ua


Центральний матч сьомого туру у групі Б. Одесити після розгромної перемоги над дублем «Інгульця» - 5:0, їдуть на «Дніпро-Арену» в покращеному настрої. СК «Дніпро-1», навпаки, у минулому турі вперше пропусти, не забив і врешті решт програв.


20 серпня 2017 року. 17:00. м. Миколаїв. Центральний міський стадіон.

«Миколаїв-2» – «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська обл).

Дискваліфіковані: немає-немає

Цей матч закриватиме програму сьомого туру у другій лізі і лідер групи Б - горностаївський «Мир» (єдиний, який ще не програвав цього сезону) вже буде знати, як зіграли його найближчі переслідувачі. Дубль з Миколаєва у шести матчах набрав лише одне очко і ще не перемагав на новому для себе рівні.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору