Новини ЗМІ

Дитяче щастя на базі "Дніпра"

16:10, 17 серпня 2017

"Дніпро" відчинив двері для дітей із санаторію

Фото: fcdnipro.ua


Тренувальна база "Дніпра" вже не вперше гостинно відчиняє двері перед вболівальниками. Цього разу тренування команди відвідали найближчі сусіди - діти з туберкульозного санаторію, що межує з базою. Керівництво та вихователі цього закладу регулярно приводять дітлахів до дніпровської футбольної домівки, і для дітей такий похід стає справжнім святом.

Фото: fcdnipro.ua


Сьогодні декілька десятків маленьких гостей обійшли усю базу з екскурсією, а головне - побували на тренуванні "Дніпра". У занятті футболістів кожен знайшов щось цікаве для себе. Хлопчики стежили за технікою професіональних гравців, а дівчата більшу увагу приділяли зовнішності молодих дніпрян, одночасно розважаючи їх виконанням популярних пісень.

Фото: fcdnipro.ua


Коли ж тренування закінчилося, діти веселою юрбою вибігли на поле, де вже відірвалися від душі: біганина по справжньому футбольному газону, можливість пограти м'ячами для професіонального футболу принесли справжнє щастя!

Фото: fcdnipro.ua


А Денис Костишин взагалі запропонував гру: оголосив призом свою тренувальну футболку тому, хто відбере у нього м'яч. Дуже довго футболісту вдавалося вправно тікати фінтами від галасливої юрби, поки, нарешті, один спритний хлопчина зумів вибити м'яч у нього з-під ніг. І за декілька хвилин на заздрість товаришам він став володарем синьої футболки.

На завершення зустрічі була проведена спільна фотосесія, під час якої діти побажали успіху команді у завтрашньому матчі в Запоріжжі проти "Металурга".

Фото: fcdnipro.ua


 

Прес-служба ПФЛ за матералами fcdnipro.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору