Новини ліги

ПФЛ вітає "Металіст 1925"

09:30, 17 серпня 2017

Футбольний клуб "Металіст 1925" святкує день народження

Фото: metalist1925.com


Сьогодні свою першу річницю із дня заснування святкує футбольний клуб "Металіст 1925". Саме 17 серпня 2016-го року група небайдужих харків'ян - бізнесменів, фанатів та вболівальників - всіх прихильників Гри мільйонів, людей, які не хотіли миритись з тим, що футбол найвищого рівня з Харкова пішов, вирішили зробити перший крок до його відродження. "Металіст 1925" - команда, створена для вболівальників. З перших днів існування "жовто-сині" одразу ж завоювали любов харків'ян, тому не дивно, що на перший домашній матч в історії на трибуни ОСК "Металіст" прийшло майже сім тисяч вболівальників.

Фото: metalist1925.com


Лише за рік існування "Металіст 1925" із аматорської команди перетворився на професіональний футбольний клуб. Перетворився багато в чому завдяки зусиллям місцевої влади, керівництва клубу, засновників та, звичайно ж, пересічних вболівальників!

Зараз "Металіст 1925" є членом великої родини Професіональної футбольної ліги. Хотіли б побажати вам, наші друзі та партнери, аби з кожним днем ви все міцніше ставали на ноги, аби любов ваших вболівальників була несамовитою та безмежною. З Днем народження та успіхів у подальшому!

Фото: metalist1925.com


 

З повагою

президент ПФЛ

Сергій Макаров




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору