Новини змагань

Друга ліга. Відлуння шостого туру. "Дебютне вилучення воротаря"

13:15, 16 серпня 2017

У третьому турі поспіль знову одразу дев’ять воротарів залишили свої ворота на замку. Запорізький «Металург» програє сьомий матч поспіль

Ігор Гатала,"Нива" Т (№11 праворуч). Фото: fcnyva.com


Миколаївський «Суднобудівник» перериває свою десятиматчеву безвиграшну серію. СК «Дніпро-1» вперше пропустив і вперше програв. Суха серія дніпрян перервалася на відмітці 395 хвилин.

Гра «Суднобудівник» - «Металург» у Первомайську стала найменш відвідуваною у цьому сезоні, лише 50 глядачів. ФК «Тернопіль» через фінансові труднощі не з’явився на гру у Коростені проти житомирського «Полісся».

Максим Гурідов («Інгулець-2») стає першим воротарем, який був вилучений з поля цього сезону, в той же час воротар Владислав Шовкун («Металург») вперше в цьому сезоні вийшов у якості польового гравця. У минулому сезоні він відіграв п’ять матчів (352 хвилини) як польовий гравець. Всього лише п’ять нових гравці дебютувало у другій лізі цього туру, найменша кількість з початку сезону.

Загалом зіграно дев'ять матчів, п'ять перемог господарів, три нічиї, одна перемога гостей. Забито 23 м’ячі (у середньому 2,56 за гру), господарі забили 17 м’ячів, гості - шість. У першому таймі було забито 10 м’ячів, а 13 у другому. Арбітрами було показано 43 попередження та два вилучення, також було назначено одразу сім пенальті, з яких одне нереалізоване. Загалом дев’ять матчів туру відвідало 12 263 глядачі (у середньому 1 363 за гру). Найпопулярніший рахунок – 0:0 – тричі. У турі зафіксовано два дублі та один хет-трик.

Голи: найперші – Ігор Гатала (п’ята хвилина, «Нива» Т) та Сергій Молочко (п’ята хвилина, «Енергія»), найпізніший – Дмитро Махнєв (89 хвилина, «Енергія»).

Пенальті та вилучення

Пенальті не реалізував: Денис Бережний («Металург», повз ворота).

Пенальті реалізували: Дмитро Сула («Реал Фарма», двічі), Дмитро Махнєв («Енергія»), Ілля Носов («Суднобудівник»), Михайло Коломоєць (ФК «Нікополь»), Артем Довбик (ФК «Дніпро»).

Друге вилучення: Олександр Жданов («Металіст 1925»). Перше: Максим Гурідов («Інгулець-2», у 25-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі: Остап Вульчин ("Прикарпаття"), Максим Механів ("Нива"), Роман Гурін ("Таврія-Сімферополь"), Сергій Дворник («Поділля»), Сергій Кравченко («Реал Фарма»), Максим Бабійчук («Нива-В»), Микола Гоменюк («Буковина»), Артем Кулініч («Мир»), Богдан Петриченко (ФК «Нікополь»).

П’ятнадцята «гра на 0» в активі Остапа Вульчина ("Прикарпаття"). Перша: Микола Гоменюк («Буковина», у першій грі).

90-й м’яч у другій лізі пропустили: Ілля Тєлєнков («Металург», 3-й у грі) та Вадим Дмитроченко (МФК «Миколаїв-2», 2-й у грі), перший: Ігор Варцаба (СК «Дніпро-1», у третій грі) та Дмитро Черниш ("Інгулець-2", у першій грі).

Ювілеї гравців.

175 ту гру в другій лізі грає Данїїл Масюткін («Таврія-Сімферополь»), 60-ту Андрій Дедяєв («Енергія»), 50-ту Ярослав Браславський ("Нива-В"), Дмитро Тищенко ("Таврія-Сімферополь"), та Олександр Віксич ("Реал Фарма").

Дебютують у другій лізі: Дмитро Черниш ("Інгулець-2"), Микола Гоменюк ("Буковина"), Роман Николишин ("Скала"), Святослав Шаповалов (СК "Дніпро-1"), Дмитро Зайчек («Суднобудівник»).

15-й м’яч у другій лізі забиває: Юрій Буличев («Металіст 1925»). Дебютний м’яч у лізі забивають: Ігор Гатала («Нива», у п’ятій грі), Іван Михайленко (ФК «Дніпро», у п’ятій грі), Роман Опря («Реал Фарма», у п’ятій грі) та Андрій Дедяєв («Енергія», у 60-й грі).

Третій дубль у другій лізі: Сергій Давидов («Металіст 1925»). перший: Ігор Гатала («Нива», у п’ятій грі).

Перший хет-трик: Дмитро Сула («Реал Фарма», у 20-й грі).

У четвертому матчі поспіль забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925», 9 м’ячів).

У четвертому матчі поспіль не пропускає: Остап Вульчин ("Прикарпаття", 431 хвилина).

 

Денис Столярчук спеціально для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору