Новини змагань

Давидов: "Металіст 1925" грає лише на перемогу

16:30, 14 серпня 2017

Інтерв'ю нападника "Металіста 1925" Сергія Давидова, котрий у чотирьох останніх матчах забив дев'ять (!!!) разів

Фото: metalist1925.com


Учора на "Дніпро-Арені" місцевий "Дніпро" та харківський "Металіст 1925" видали на-гора справжній футбольний спектакль. Після "сухого" першого тайму у другому команди на двох забили аж п'ять м'ячів. Роль бомбардира у складі переможців увзяв на себе Сергій Давидов, який спершу зробив рахунок 2:0, а, коли дніпрянам вдалось паритет відновити, забив і переможний гол! Прес-служба "Металіста 1925" не могла не поцікавитись у героя матчу його думкою про те, що відбувалось на полі.


- Гра була важкою, справжнє дербі! Коли забили два м'ячі, стало легше, потім двічі пропустили і все почалось спочатку. Добре, що у підсумку змогли забити третій і здобути важливі три очки.


- Дуже нервова кінцівка ...
- Так, як я казав, справжнє дербі. Справа йшла до того, що один гол вирішить результат матчу. Так і вийшло. Ми віддали всі сили заради перемоги і, вважаю, цілком справедливо взяли ці три очки.


- Ти продовжуєш забивати та, з урахуванням кубкової гри, вже досяг показника в 10 голів. Відповідальність за результат відчуваєш?
- Приємно забивати - це безумовно. В той же час головним вважаю результат, а чиї голи стали його складовою - справа другорядна. Як я вже неодноразово говорив, ми все робимо для того, аби виконати поставлене керівництвом завдання.

Фото: metalist1925.com


- Наприкінці матчу спочатку суперник рахунок зрівняв, потім ми забили третій м'яч, пізніше видалили Сашу Жданова. У підсумку все закінчилось нашою перемогою. Якими були емоції в той момент?
- Так, це найемоційніший матч сезону. Звичайно, добре, що все так закінчилось. Для цього ми витратили чимало сил, як фізичних, так і психологічних. Грали кожен за кожного, а в кінцівці і, як то кажуть, за того хлопця. Такі перемоги завжди вдвічі приємніші. Думаю, футбол сподобався всім присутнім на стадіоні.


- Про присутніх на стадіоні. Сьогодні вперше в цьому сезоні на виїзних матчах був заповнений сектор із нашими вболівальниками. Як тобі їхня підтримка?
- Ми раді, що вони знову з нами, і що вболівали за нас всі 90 хвилин. Певно, символічно, що всі три голи ми забили якраз в ті ворота, біля яких вони і знаходились. Будемо чекати повернення вболівальників на домашні матчі.


- ФК "Нікополь" обіграв "Дніпро-1". Несподівано?
- В цілому, може, і несподівано. Ну а для мене - я б так не сказав. Те, що "Дніпро-1" ще до початку чемпіонату записали в фаворити, не означає, що вони повинні у всіх вигравати. На тижні всією командою подивимося той матч, розберемо дії гравців "Нікополя" та до очної грі з ними підійдемо у всеозброєнні.


- Коли почнеться підготовка до матчу?

- В понеділок у нас традиційний вихідний, проведемо його в родинному колі, відпочинимо, проаналізуємо матч із "Дніпром". До вівторка емоції вже трохи вляжуться і ми почнемо готуватись до наступної гри. Легкою вона точно не буде.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами metalist1925.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору