Новини змагань

Центр-матч. "Полтава" - "Арсенал-Київ". "Ми готові до цієї гри"

11:30, 14 серпня 2017

Очікуваннями від майбутнього матчу лідерів поділився форвард "Полтави" Максим Дегтярьов

Фото: fc-poltava.at.ua


Форвард "Полтави" забив уже п'ять м'ячів у п'яти матчах, і є найкращим бомбардиром команди цього сезону. Про завдання на сезон, конкуренцію та очікування від центрального поєдинку туру проти «Арсеналу» 24-річний форвард розпоів клубній прес-службі.

- Максиме, «Полтава» вдало стартувала в цьому чемпіонаті і вже зараз крокує серед лідерів у турнірній таблиці. Назвете це випадковістю чи закономірністю?

- Ні в якому разі це не випадковість. У нас підібрався хороший колектив, тренерський штаб, у нас чудовий мікроклімат у команді. Думаю, саме це в сукупності і дало те, що можна спостерігати в наших матчах і в турнірній таблиці.

- Чи тисне на вас результат? Зрозуміло, що хочеться утриматися на переможній хвилі якомога довше ...

- Ніякого тиску немає. Ми до кожного суперника готуємося в звичайному режимі, будь то «Арсенал» або «Балкани». Не міняємо ні під кого тактику, граємо від себе, від власних можливостей. До того ж, у нас колектив такий, що ми горою один за одного варті. Це додає впевненості.

- Після п'яти стартових турів ви - кращий бомбардир чемпіонату, в кожному матчі забиваєте. Більше половини забитих голів «Полтави» - на вашому рахунку. На вас акцентовано грають чи ви просто опиняєтеся в потрібний час в потрібному місці?

- Як бомбардир я і повинен бути в потрібному місці в потрібний час. Ніякого акценту гри саме на мене у нас немає. Приємно, що вже стільки забив. Значить, викладаюся на тренуваннях, тренери в правильне русло направляють мою енергію. Головне, щоб у команди був результат. Насправді, не так важливо, я заб'ю або хтось ще з партнерів по команді.

- Ваш новий одноклубник Олександр Ковпак після гри з «Авангардом» сказав, що «Полтава» таким складом може боротися за підвищення в класі. Чи згодні з ним?

- Безумовно. Як я вже сказав, у нас в колективі зібралися хороші виконавці, є прекрасний тренерський штаб. Як результат - наше становище в турнірній таблиці.

- Чи є конкретне завдання перед клубом - вийти в Прем'єр-Лігу?

- Минуло всього п'ять турів і поки що рано говорити про конкретні завдання. Зараз граємо від матчу до матчу. Хочемо вигравати в усіх зустрічах. Якщо ж говорити про майбутнє - звичайно, всім хотілося би грати у вищому дивізіоні.

- Чи не боїтеся конкуренції з боку такого досвідченого форварда як Ковпак?

- Навпаки. Нас обох це має спонукати працювати ще краще. Для мене особисто це мотивація розвиватися, щоби потрапляти до основного складу. З таким гравцем приємно працювати разом. Він багато де пограв, має великий досвід.

- Сьогодні у центральному поєдинку туру полтавчани грають проти столичних "канонірів". Що можете сказати про суперника?

- Дисциплінований команда, видно, що теж не дарма знаходяться серед лідерів. До того ж, їх тренує колишній гравець клубу Сергій Литовченко. Вони багато забивають і мало пропускають. Буде складно, але ми готові до гри.

- Що скажете уболівальникам в переддень такого важливого поєдинку?

- Ми їм вдячні за те, що вони нас підтримують - вдома і на виїзді. Завтра хотілося би побачити ажіотаж на трибунах, бо дійсно на нас чекає центральний матч туру.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами fc-poltava.at.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору