Новини змагань

MATCHDAY! Матч у Дніпрі - на телеканалі XSPORT, у цілому - шість трансляцій. Анонс п'ятого туру другої ліги

13:00, 9 серпня 2017

Два центральних матчі в Групі Б, ажіотаж у Волочиську

"Дніпро-Арена" прийме головний матч року


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група А
 

Скала (Стрий) - Полісся (Житомир)

18:00. м. Моршин. Стадіон «Медик»

Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)

"Полісся" - в крутому піке. Команда замикає турнірну таблицю другої ліги, залишаючись останньою командою, яка все ще не забивала у чемпіонаті. Звичайно, були для таких результатів і об'єктивні причини, але коли дивишся на виступи інших новачків - розумієш, що поліські вболівальники заслуговують більшого. Тим більше, що навіть взимку, в аматорському статусі, на зимових турнірах житомиряни виглядали значно сильнішими.


 ФК Тернопіль - Поділля (Хмельницький)

18:00. м Хмельницький. Стадіон «Поділля»

Арбітр: Іван Салаш (Калуш)
Багатостраждальний ФК "Тернопіль" на початку тижня офіційно звернувся до ПФЛ і "Поділля", щоб перенести гру до Хмельницького. Причина - почалася реконструкція поля в Тернополі. З огляду на те, що "Нива" свої матчі проводить у Вишнівці, а через дев'ять днів в рамках другої ліги нас чекає тернопільське дербі - про місце його проведення доведеться похвилюватися.


Агробізнес (Волочиськ) - Буковина (Чернівці)

18:00. м Волочиськ. Стадіон «Юність»

Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)
Статусний матч може претендувати на звання найцікавішого в Групі А в цьому турі. "Агробізнес" - впевнений лідер, "Буковина", незважаючи на незавидне сьоме місце, має в своєму розпорядженні цікавих гравців і є одним з рейтингових передовиків сезону (як клуб, що вилетів з Першої ліги).

Фото: fcab.com.ua


"Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Арсенал-Київщина" (Біла Церква)

19.00. м Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»

Арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
"Прикарпаття" - в смузі удач. Після гіркої поразки від "Агробізнеса" в стартовому турі іванофранківці набрали хороший хід. І тут раптом виявилося, що з шести матчів поточного сезону в чемпіонаті і кубку підопічні Володимира Ковалюка виграли п'ять - і з пристойним рахунком 13:6. Поки що розгойдується найкращий бомбардир другої ліги минулого сезону Худоб'як, зате в ударі півзахист - навіть без травмованого Боришкевича Кузьмін, Януш і Комар просто розривають суперників. У минулому турі "Прикарпаття" втретє за цей рік обіграло тернопільську "Ниву".


ФК "Львів" - "Нива" (Тернопіль)
19.00. м Львів. Стадіон «Скіф»
Арбітр: Владислав Дорош (Київ)
Давні знайомі ще в минулому сезоні змагалися разом в першій (північно-західній) групі чемпіонату ААФУ. На аматорському рівні "Нива" фінішувала сьомою, а "Львів" - десятим серед 11 учасників. Команди обмінялися виїзними перемогами: у Львові забивали тернополяни Ільчишин (20-я хвилина) та Понеділок (42-а), а в Великих Гаях ФК "Львів" обіграв господарів завдяки голам Шпирки (49-я хвилина) і В.Савошко (50-я) .


Група Б

"Інгулець-2" (Петрово) - ФК "Нікополь"
15:00. с. Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка
Арбітр: Євген Цибулько (Черкаська область)
У матчі-відкритті чергового туру другої ліги уболівальників чекає зустріч і географічних сусідів, і сусідів по таблиці. Поєдинок повинен вийти захоплюючим, адже зіграють в ньому дві молоді і дуже цікаві команди.


"Металіст 1925" (Харків) - "Суднобудівник" (Миколаїв)
17:30. м Харків. Стадіон «Сонячний»
Арбітр: Олександр Титов (Донецьк)
Напередодні матчу з одним з аутсайдерів у харків'ян багато новин. Перш за все, вступило в силу рішення КДК ФФУ щодо заворушень на фіналі аматорського чемпіонату України. "Металіст-1925" покараний штрафом 48 250 грн. і трьома матчами без глядачів. З метою економії вони збираються грати не на центральному стадіоні «Металіст», а на більш скромному «Сонячному».



Енергія (Нова Каховка) - Мир (Горностаївка)
18:00. м Нова Каховка. Стадіон «Енергія»
Арбітр: Павло Сальников (Херсон)
Матч двох сенсаційних лідерів викликав такий величезний інтерес, що Енергія навіть організувала пряму трансляцію через інтернет. До речі, цей захід має і особливий сенс - в футбольних колах вважається, що трансляція матчу - це додатковий фактор фейр-плей, адже на очах у футбольній громадськості і гравці будуть діяти бадьоріше, і арбітри - судити відповідальніше.


"Металург" (Запоріжжя) - "Таврія-Сімферополь"
18:00. г. Запорожье. УТБ «Металург» (мікрорайон Великий Луг)
Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)
Понад двадцять років на найвищому українському рівні тривало протистояння запорізького та сімферопольського клубів. Команди зіграли майже півсотні матчів, але так вже вийшло, що в нинішньому сезоні їм доведеться відкрити нову сторінку літопису стосунків, тільки вже у Другій лізі.


СК Дніпро-1 (Дніпро) - Дніпро (Дніпро)
20:00. м Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена»
Арбітр: Олег Буяшов (Дніпро)
Багато говорилося про специфічні стсоунки двох дніпровських клубів. Однак, судячи з усього, принциповість напередодні першого друголігового дербі дійсно зашкалює. Судимо  про це не тільки за словами, а й за справами. Обидві команди саме напередодні важливого поєдинку пристойно посилилися. "Дніпро" повернув Юрія Вакулко - півзахисника, який був одним із найкращих в минулому прем'єр-ліговому сезону. СК "Дніпро-1" дозаявив місцевого вихованця Святослава Шаповалова, який грав на позиціях опорника і центрального захисника за ФК "Тернопіль" та "Оболонь-Бровар" в Першій лізі. До того ж у тренувальному таборі спортклубовцев були помічені ще пару потенційних новачків.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору