Новини змагань

Вдалий редизайн "Інгульця". (відео)

10:59, 9 серпня 2017

ФК "Інгулець" провів редизайн логотипу, який вже припав до душі прихильникам клубу

Клуб провів велику роботу із редизайну, отримавши патріотичний логотип, що має на меті розвивати бренд амбітного "Інгульця" і стати справжнім символом завзятості та перемоги.
Центральне місце в оновленій символіці «Інгульця» посідає новий головний символ клубу, образ українського козака. Козак зі списом, суворий погляд якого символізує рішучість та бойовий характер, нагадує про славну історію селища Петрове, чимало жителів якого були січовиками. Таким чином керівництво клубу вшановує історію рідного краю, який є колишнім козацьким зимівником.


Головними кольорами є червоний, символ мужності та хоробрості, та золотий, як символ величі та духовності пращурів. "Інгулець" – молодий футбольний клуб із амбітним керівництвом та амбітними задачами. Новий лого уже отримав схвальні відгуки. Зокрема, відомий футбольний історик Артур Валерко вважає ребрендинг вдалим.

 

 

Свій перший досвід боїв на футбольних полях країни клуб отримав в 2013 році.  Після підкорення аматорського футболу та вихід клубу Другу та Першу ліги, президент клубу Олександр Поворознюк заявив про готовність до великих внутрішніх змін та викликів та вихід на новий щабель свого розвитку. Час іде, і задачі клубу змінюються. Олександр Григорович, власник одного з найкрупніших аграрних холдингів Кіровоградщини - агрофірми П'ятихатська, який інвестує виключно власні сили та  кошти у розвиток  футболу, планує протягом найближчих років вивести команду у Лігу Європи і розпочати будівництво арени, що відповідатиме вимогам УЄФА.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору