Новини змагань

Друга ліга. Відлуння четвертого туру. «Бенефіс воротарів»

11:30, 8 серпня 2017

 Згадуємо найцікавіші події у четвертому турі змагань Другої ліги

Остап Вульчин. Фото: fc.if.ua


П’ята поспіль велика поразка «Металурга». Цього туру одразу дев'ять воротарів залишили свої ворота на замку. Лише в одному матчі («Агробізнес» - ФК «Тернопіль»  - 2:1) забили обидві команди.

Гру «Суднобудівник» - СК «Дніпро-1» через негоду було перервано у перерві матчу за рахунку 0:0.

Загалом зіграно 10 матчів, чотири перемоги господарів та шість перемог гостей. Забито 22 м’ячі (у середньому 2,2 за гру), господарі забили 10 м’ячів, гості - 12. 10 м’ячів було забито у першому таймі, а 12 - у другому. Арбітрами було показано 41 попередження та дві червоні, також було призначено лише одне пенальті, яке нереалізоване. Загалом 10 матчів відвідало 8307 глядачів (у середньому 831 за гру). Найпопулярніший рахунок – 3:0 – чотири рази. У турі зафіксовано два дублі.

Голи: найперші – Віталій Груша (восьма хвилина, «Агробізнес») та Ярослав Браславський (восьма хвилина, «Нива-В»), найпізніший – Дмитро Полюганич (82 хвилина, «Скала»).

 

Пенальті та вилучення

Пенальті не реалізував: Сухраб Алієв («Реал Фарма», воротар).

Перше вилучення: Святослав Грабчак («Арсенал-Київщина», у дев'ятій грі).

Друге вилучення: Богдан Кірєєв («Енергія»).

Перший дубль: Роман Воронін (ФК «Нікополь», у 34-й грі), Дмитро Полюганич («Скала», у четвертій грі).

Автогол: Володимир Петровський («Металург»).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Дмитро Зелінський ("Енергія"), Остап Вульчин ("Прикарпаття"), Артем Кулініч ("Мир"), Богдан Петриченко (ФК "Нікополь"), Максим Бабійчук ("Нива-В»), Роман Герич (ФК "Львів"), Олег Білик ("Скала"), Денис Дьяков ("Металіст 1925"), Іван Пономаренко («Дніпро»).

Перша «гра на 0» в активі: Івана Пономаренко («Дніпро», у 2-й грі).

Ювілеї гравців

 

160-ту гру в другій лізі грає Павло Новицький («Реал Фарма»), 25-ту Андрій Шмат ("Мир"), Андрій Ліповуз, Ян Морговський (обидва "Поділля"), Артем Сьомка ("Арсенал-Київщина") та Антон Музиченко ("Нива" Т).

Дебютують у другій лізі: Єгор Чегурко ("Металіст 1925"), Анатолій Радівілов ("Інгулець-2"), Ігор Кохман ("Нива" Т), Артур Дорі (ФК "Тернопіль"), Денис Григорович, Пакоме Мусекела Маурі, Сергій Змієвський, Юрій Дімітрієв (усі МФК "Миколаїв-2") та Ярослав Захарченко ("Реал Фарма").

15-й гол у другій лізі забиває: Олександр Омельченко (ФК «Львів»), 5-й - Віталій Груша («Агробізнес»), Денис Притиковський («Мир»)

Дебютний гол у лізі забивають: Єгор Чегурко ("Металіст 1925", у 1-й грі), Дмитро Полюганич («Скала», у четвертій грі), Владислав Ємельянов ("Металіст 1925", у четвертій грі), Михайло Зайчук (ФК "Львів", у четвертій грі), Олег Ільїн (ФК "Дніпро", у четвертій грі), Сергій Донець (ФК "Нікополь", у 30-й грі), Роман Кухарський (ФК "Тернопіль", у 10-й грі).

Владислав Ємельянов. Фото: metalist1925.com


Шістнадцятий призначений пенальті у ворота Дмитра Зелінського «Енергія», з них четвертий не забитий, та третій відбитий. Другий поспіль відбитий пенальті.

Ювілеї команд

Запорізький «Металург» програє з великим рахунком п’ятий матч поспіль з різницею м’ячів 1-29. Це є оновленням клубного антирекорду. Також це досягнення є повторенням антирекордної серії з великих поразок. За останні 15 років у другій лізі лише «Єдність» з Плисок у серпні-вересні 2011 року програвала п’ять матчів поспіль з великим рахунком.

Лише СК «Дніпро-1» та ФК «Львів» забили більше ніж 10 м’ячів за перші чотири тури.

«Металург» з Запоріжжя пропустив стільки же м’ячів, як і наступні дві команди разом узяті – 21, у МФК «Миколаїв-2» - 11 пропущених м’ячів, у «Таврії-Сімферополь» - 10.

 

Денис Столярчук, pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору