Новини змагань

Назаренко: "Дніпру" буде важко цієї суботи"

16:30, 4 серпня 2017

Інтерв'ю півзахисника "Дніпра" Олександра Назаренка

Одним із найбільш яскравих гравців «Дніпра» на початку сезона став лівий вінгер Олександр Назаренко. Завжди налаштований на атаку, він із трьома голами став кращим бомбардиром команди. Наша розмова відбулася напередодні домашньої зустрічі дніпрян з «Інгульцем-2», одразу після теоретичного заняття команди.

— Розбирали наші помилки і, звичайно, вивчали суперника, — резюмував Олександр Назаренко зміст футбольного уроку.

— Наскільки було важливим для команди здобути у минулому турі довгоочікувану перемогу? Згадай емоції, які вона подарувала.

— Звичайно, після гри емоції переповнювали! Навіть зараз ще є радісні відчуття, пов'язані з перемогою. А під час матчу, коли пропустили другий гол, була тривога. На щастя, гра склалась так, що ми виграли.

Сподіваюсь, ця перемога надасть впевненості усій команді. І дуже хочеться знову відчути приємні відчуття у найближчому матчі - докладемо усіх зусиль для перемоги у суботу. Розуміємо при цьому, що доведеться важко, ажде протистоятиме нам важкий суперник.

— Ти є найкращим бомбардиром команди. Чи задоволений своєю грою?

— Міг зіграти і краще. У першому таймі матчу у Миколаєві мал ще два моменти: міг забивати, але не зумів. Добре, що потім вдалося забити двічі. Звичайно, це дуже приємно. Опинився там, де потрібно - маю на увазі другий гол. Тренер завжди каже бігти до останнього - я біг і забив.

— Ти в кожному матчі маєш по 2-3 чудових моменти...

— Так, дійсно. Відчуваю, куди прилетить м'яч. Чуйка (сміється).

— Вболівальники вже позитивно оцінюють твою гру. Відчуваєш початок популярності?

— Про що ви говорите?! Такого ще немає. Я тільки-но розпочинаю кар'єру. Сподіваюсь продовжувати так і далі. Подивимось, як буде.

— Ти сказав, що завтра доведеться важко. У чому складність «Інгульця-2»?

— Буде багато боротьби. Суперник йде вперед великими силами. У складі "Інгульця» є досвідчені футболісти. Доведеться важко.

— У матчі з «Енергією» ти вперше вийшов на «Дніпро-Арену» і на перших хвилина забив. Мрії здійснюються?

— Так у мене була мрія - зіграти на «Дніпро-Арені». Вона здійснилася, а ще й гол забив. Все це дуже приємно. Тепер треба ще забити. Сподіваюсь, тривалий час гратиму на цьому стадіоні.

— Ти не просто народився у Дніпрі, ти з Придніпровська. У дитинстві використовував розташування бази команди поруч з домом?

— Звичайно. Пацаном приходив на тренування, на товариські ігри першої комнади. Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв жити на цій базі, тренуватися та зіграти на «Дніпро-Арені».

— Тебе часто запитують про родинні стосунки зі знаменитим Сергім Назаренком?

— (посміхаючись) Так, часто-густо доводиться відповідати на це питання. Ми з Сергієм Юрійовичем маємо однакові прізвища, не більше.

— Розкажи, як розпочав займатися футболом?

— Це сталося завдяки батьку. Він відвів мене до придніпровської ДЮСШ, до місцевої команди. А у 2009 році потрапив до академії «Дніпра». Зараз так склалось, що опинився у першій команді.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами fcdnipro.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору