Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс четвертого туру. "Ефект струсу"

12:00, 5 серпня 2017

Анонс матчів четвертого туру сезону 2017/18 у другій лізі

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

«Буковина» відпочиває цього туру через непарну кількість команд.  


"Нива" (Тернопіль) - "Прикарпаття" (Івано-Франківськ)
18:00. м.Вишнівець. Стадіон «Вишнівець»
Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

Західноукраїнське дербі - це завжди цікаво, а тим більше, коли зустрічаються сусіди по турнірній таблиці, які прагнуть бути серед лідерів Групи А. "Прикарпаття" набрало вражаючу форму, а "Нива", навпаки, пізнала перші невдачі на професійному рівні. Тим цікавіше буде чергове - вже третє за літо - протистояння двох клубів.


"Арсенал-Київщина" (Біла Церква) - "Нива-В" (Вінниця)
18:00. г. Белая Церковь. Стадіон «Трудові резерви»
Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів)

Вінничани незадоволені останніми матчами - виліт з Кубка від "Таврії", дві прикрі домашні нічиї з "Поділлям" і тернопільської "Нивою". Видно, що вся команда важко це переживає. А, значить, налаштовується як на серйозний бій на матч з одним з аутсайдерів.
Відразу кілька новачків і у білоцерківців. Головний з них добре знайомий - ветеран Омоко, який дуже допомагав обороні "Арсеналу-Київщини" в останніх сезонах та зимовий лідер команди Тамаз Авдалян. Нігерієць прийняв рішення повернутися в команду - і це дуже хороша новина для господарів. Є й інші новачки - повернувся з Польщі І.Нагорний, дозаявлений перспективний власний вихованець Кузьменко (2000 р.н.!). Але головна новина - президент і головний тренер «канонірів» Акімов підтвердив нам, що Арсенал-Київщина продовжує виступи.


"Агробізнес" (Волочиськ) - ФК "Тернопіль"
18:00. м Волочиськ. Стадіон «Юність»
Арбітр: Андрій Холявко (Львів)
Ці команди вже зустрічалися в кубку - по пенальті тоді виграв "Агробізнес". Однак не тільки це об'єднує суперників. Цілий десант екс-тернополян грає за волочисців - і такі гравці, як Атласюк, Дубчак або Семенець, мають право вважатися міцними гравцями основи і навіть претендентами на лідерство.Наставник "Агробізнеса" Андрій Донець збудував зіграну, бойову команду. У неї все попереду. І якщо вона зуміє весь сезон пройти на одному диханні, то ненадовго затримається на цьому рівні. І головне. Вважаємо, Волочиськ повинен стати «новим Рівним» у Другій лізі в плані відвідуваності. На трибунах багато людей, і ця команда гідна такої підтримки.


"Полісся" (Житомир) - ФК "Львів"
18:00. м Коростень. Стадіон "Спартак"
Арбітр: Андрій Кошур (Чернівці)

У Житомирі скучили за футболом. Фото: mfc.zt.ua


"Полісся" на дні турнірної таблиці. На це є і об'єктивні, і суб'єктивні причини. Але головне - з такої складної ситуації треба виплутуватися. Приклад як можна було готуватися до Другої ліги - ФК "Львів". Команда посилилася дуже пристойно - той же Бухал став лідером оборони, Кисленко - лідером атак. І це не новачки калібру статусного екс-збірника України Ощипко або досвідченого бомбардира Омельченко - це хлопці, які ще тільки йдуть до всеукраїнського визнання.

Господарі після Кубкової перемоги над розібраним "Металургом" на початку сезону ніяк не можуть зачепитися за очки. До того ж, глядачі можуть не підтримати - після 0:4 від вінничан в першому умовно домашньому матчі сезону. Але це той випадок, коли треба об'єднатися навколо команди. Тому що іншого виходу немає.


"Поділля" (Хмельницький) - "Скала" (Стрий)
19.00. м Хмельницький. Стадіон «Поділля»
Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)
Подоляни змінили головного тренера - після Аркадія Баталова виконувати ці обов'язки буде Віталій Костишин (допомагати йому буде Руслан Соболевський, а тренером по роботі із воротарям призначений Юрій Финар). Ситуація складна: в активі хмельничан всього одне очко (героїчна нічия у Вінниці). Навіть такі талановиті гравці як форвард Якубов, вінгери Музичук та Макарченко, досвідчений і різнобічний нападник Колесніков, останнім часом не виблискували.
Залишається сподіватися на ефект струсу в зв'язку зі зміною тренера - у всякому разі, за рік у Другій лізі "Поділля" стало більш досвідченим.


Група Б


ФК "Нікополь" - МФК "Миколаїв-2"
17:30. м Нікополь. Стадіон «Електрометалург»
Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)


Завсідника та новачка другої ліги поки об'єднує один, але малоприємний факт - обидва клуби вони перебувають на початку сезону без перемог. А Нікополь, до всього іншого, ще й без забитих м'ячів, хоча в обороні, судячи з двох пропущених, панує порядок порядок. Розкрити оборонні ряди нікіпольчан вдалося тільки "Енергії" в минулому турі. Пам'ятаючи вимушені перестановки Григорія Варжеленка по ходу зустрічі (які між іншим, підсилили гру), можна припустити, що хтось із цих виконавців вийде і проти миколаївської команди.


"Реал Фарма" (Одеса) - "Енергія" (Нова Каховка)
18:00. м Одеса. Стадіон «Іван»
Арбітр: Олег Буяшов (Дніпро)

Не минуло й місяця, як "Енергія" знову загляне в Одесу, щоб знову «схрестити шпаги» з «фармацевтами», яких підопічні Олега Федорчука вибили з розіграшу Кубка України. За цей час "Реал Фарма" встигла трошки перетрусити склад, але пошуки своєї гри як і раніше в розпалі. Одеситам доведеться реабілітуватися перед уболівальниками не тільки за кубковий програш, але і за поразку "Миру". Тиждень тому "аптекарі" видали далеко не найкращий матч: команда «розкочегарилася» лише в кінцівці поєдинку, чого вже не вистачило, щоб відігратися проти команди, яка вміє грати в обороні.


"Таврія" (Сімферополь) - "Металіст 1925" (Харків)

18:00. м Нова Каховка. Стадіон «Енергія»
Арбітр: Денис Резніков (Кам'янське)

Постер: metalist1925.com


Обидві команди об'єднує не тільки гучна вивіска, але і серйозні амбіції. А також те, що колективи програли справжньому фавориту сезону - СК "Дніпро-1". Але якщо таврійці після двох перемог в чемпіонаті і виходу в 1/16 фіналу Кубка зазнали просто-таки нищівної поразки 0:4, то харків'яни пережили чимало втрат очок і позбулися подальшої боротьби у Кубку.


"Дніпро" (Дніпро) - "Інгулець-2" (Петрове)
18:00. м Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена»
Арбітр: Павло Сальников (Херсон)

Дніпряни на куражі - вони минулого тижня розібрали МФК "Миколаїв-2", завоювавши першу перемогу в сезоні. А тут - в гості їде ще один резерв першолігового клубу. Але, можливо новачки другої ліги поки не знають, "Інгулець-2" - особливий випадок. Минулого сезону він почав чемпіонат так, що був лідером і навіть називався фахівцями претендентом на медалі. Зараз "Інгулець-2" має молодих, жадібних до визнання гравців. Це ріднить його з "Дніпром".То чого чекати від їх протистояння?


"Мир" (Горностаївка) - "Металург" (Запоріжжя)
18:00. с.Горностаївка. Стадіон «Затис»
Арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)

Один з тих матчів туру, ім'я фаворита в якому, в усякому разі, до початку гри, навряд чи можна піддати сумнівам. Як би не було гірко шанувальникам запорізької команди, але поки "Металург" видає чи не найгірший старт в історії виступу в чемпіонатах України. На початку минулого сезону металурги після трьох турів мали дві перемоги і дві поразки. Що є на сьогодні - красномовно відображено в табличному варіанті. Дуже непросто Андрію Богатченко зібрати воєдино наявний кадровий пласт і якщо перетворити його в моноліт, то хоча б розраховувати на індивідуальні проблиски.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору