Новини змагань

Друга ліга. Відлуння третього туру. "25 дебютантів"

10:00, 4 серпня 2017

Згадуємо найцікавіші події у третьому турі змагань Другої ліги

Фото: metalist1925.com


Дебютні перемоги «Металіста 1925» та ФК «Дніпро», чергова велика поразка «Металурга», «Агробізнес» та СК «Дніпро-1» виграють свою особисту зустріч у конкурентів і стають одноосібними лідерами своїх груп - все найцікаіше про третій тур змагань у Другій лізі.

Стадіон ОСК «Металіст» у Харкові дебютує у рамках другої ліги.

Загалом зіграно 11 матчів, п'ять перемог господарів, дві нічиї та чотири перемоги гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому 2,73 за гру), господарі забили 20 м’ячів, гості - 10. 11 м’ячів було забито у першому таймі, а 19 - у другому. Арбітрами було показано 54 попередження та чотири вилучення, також було призначено п'ять пенальті, з яких два - нереалізовані. Загалом 11 матчів відвідало 13 172 глядачі (у середньому 1197 за гру). Найпопулярніший рахунок – 2:0 та 4:0 – тричі. У турі зафіксовано три дублі та один хет-трик.

Фото: metalist1925.com


Голи: найперший – Роман Бочак (друга хвилина, «Енергія»), найпізніший – Андрій Шишигін (88 хвилина, «Буковина»).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Ігор Курило (ФК «Тернопіль»), Богдан Слоневський («Нива») та Сергій Логінов (СК «Дніпро-1»).

Пенальті не реалізували: Нгаха Колінс («Нива-В»), Юрій Головачук («Нива», воротар).

Перше вилучення: Дмитро Бондар (ФК «Дніпро», у 8-й грі), Андрій Карвацький («Нива-В», у 10-й грі), Владислав Ляшевський (МФК «Миколаїв-2», у 12-й грі) та Олександр Борячук («Нива-В», у 45 грі).

 

Ювілеї гравців.

160-ту гру в другій лізі грає Олександр Бабєнцов («Реал Фарма»), 140-ву Юрій Кравченко («Реал Фарма»), 120-ту Володимир Найко («Буковина») та Микола Лиховидов («Реал Фарма»), 100-ту Олексій Колесніков («Поділля»), 70-ту Анатолій Масалов («Таврія-Сімферополь») та Дмитро Осадчий («Нива-В»), 60-ту Сергій Давидов («Металіст 1925»).

Дебютують у другій лізі: Владислав Полторацький, Олександр Юрчак (обидва "Агробізнес"), Микита Корчемкін ("Інгулець-2"), Денис Дьяков, Іван Коваленко, Едмар (усі "Металіст 1925"), Анатолій Кучинський (ФК "Львів"), Валентин Залізняк, Немо Шелія, Олександр Кіцак, Роман Чопко (усі ФК "Тернопіль"), Владислав Прокопенко (ФК "Нікополь"), Олександр Карапка ("Буковина"), Олександр Касьяненко, Тарас Мороз (обидва «Нива» Т), Богдан Самотуга, Максим Чаус, Олексій Михалюк, Олександр Розпотнюк (усі «Полісся»), Андрій Жаботенко (МФК «Миколаїв-2»), Єгор Назарина, Антон Рикун, Арсентій Дорошенко, Артем Джумига, Олександр Андрушко (усі ФК «Дніпро»).

П'ятий м'яч у другій лізі забивають: Олексій Красов («Мир») та Сергій Кисленко (ФК «Львів», 2-й у грі).

Сергій Кисленко. Фото: Роман Породко, fclviv.com.ua


Дебютний гол у лізі забивають: Єгор Назарина (ФК «Дніпро», у 1-й грі»), Денис Скотаренко («Металіст 1925» у 2-й грі), Богдан Слоневський («Нива» Т, у 2-й грі), Юрій Захарків (СК «Дніпро-1», у 2-й грі»), Данило Поддубний (ФК «Дніпро», у 3-й грі»), Гліб Бухал (ФК «Львів» у 5-й грі) та Андрій Скакун («Агробізнес» у 6-й грі).

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов оновлює свій рекорд і виходить на поле у віці 51 років та 184 днів.

Цікавий факт: Микола Лиховидов зі своїх 120 матчів у другій лізі 119 починав зі старту, і зазвичай він грає 20-30 хвилин і його змінюють. І лише у грі проти чернівецької «Буковини» (2 серпня 2015 року) вій вийшов на заміну на 76 хвилині.

Сергій Давидов («Металіст 1925») забиває у другому клубі та робить перших хет-трик у другій лізі (у 60-й грі). Також він становиться автором найшвидшого хет-трику цього сезону – 30 хвилин.

 

Воротарі

20-та суха гра в активі Дмитра Зелінського («Енергія»). Перша «гра на 0» в активі: Дениса Дьякова ("Металіст 1925", у 1-й грі) та Аміра Агаларова (МФК «Миколаїв-2», у 3-й грі).

30-й пропущений м’яч в пасиві Владислава Шовкуна («Металург», 2-й у грі), 10-й в пасиві у Анатолія Георгіци («Реал Фарма», 1-й у грі).

 

Ювілеї команд

Запорізький «Металург» програє з великим рахунком четвертий матч поспіль з різницею м’ячів 1-26. Це є оновленням клубного антирекорду, в останнє запоріжці програвали крупно чотири матчі поспіль у квітні цього року з різницею м’ячів 2-29.

Чернівецька «Буковина» на останніх хвилинах перериває свою чотириматчеву безвиграшну серію.

Дебютні перемоги «Металіста 1925» та ФК «Дніпро», обидві у 3-й грі у другій лізі.

Фото: metalist1925.com


 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору