Новини змагань

"Справа Марадони". Півзахисник "Миколаєва" вразив дриблінгом (відео)

11:30, 2 серпня 2017

Гол півзахисника "Миколаєва-2" Вадима Яворського штурмує футбольні чарти у YouTube

Оновлений "Дніпро" здобув свою першу перемогу у Другій лізі. Команда Олександра Поклонського в понеділок в третьому турі обіграла "Миколаїв-2" (2:4). Щоправда, гра продемонструвала, що дніпровській команді потрібно добряче попрацювати над центральною віссю команди. Занадто просто півзахисник "Миколаєва" Вадим Яворський забив м'яч, пройшовши ледь не все поле, обігравши чотирьох гравців суперника і воротаря. Своїм дриблінгом він довів, що справа Марадони і Мессі живе і квітне в українському футболі, а приказка про те, що "Один у полі не воїн" у футболі не завжди працює. І нехай, це поки друга ліга, але те, що зробив Вадим Яворський, заслуговує щонайменше окремого перегляду.

Дивіться гол з 2:41.

Прес-служба ПФЛ звернулася з проханням футболіста прокоментувати це взяття воріт. "Так, хлопці пишуть, поздоровляють. І у «Чорноморці», і багато друзів бачили цей гол. Була атака в наші ворота, обрізка, я опинився у тому місці, куди прилетів м’яч, удало прикрив його корпусом. Вибігаючи в атаку, прибрав одного, а потім уже були другий, третій, четвертий суперник і воротар. Просто вирішив взяти гру на себе, хоча була можливість віддати передачу. Але я відчував, що так буде краще і радий, що все вдалося. Пригадую подібний гол минулого року на зборах, хоча, зрозуміло, у тій грі було трішки інше завдання".

"Знаю і розумію, що футбол - гра колективна, але інколи, коли відчуваєш упевненість чи необхідність, можна взяти ініціативу на себе», - переконаний гравець, який належить "Чорноморцю".

Вадим Яворський перейшов до МФК «Миколаїв» цього літа. У складі першої команди вже дебютував, перед третім туром прийняв пропозицію тренерів зіграти за другу команду, щоб мати якомога більше ігрової практики. «Прийняли в команді добре, знав більшу частину футболістів цього клубу, тому часу на адаптацію не знадобилося. Сподіваюся завоювати місце в основному складі першої команди, для цього треба якомога швидше повернути ігровий тонус. Впевнений, що цей гол допоможе мені», - зазначив Вадим Яворський.

 

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: МИКОЛАЇВ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору