Новини змагань

Кисленко: забив двічі "Львову" і клуб запросив до себе

08:30, 21 липня 2017

Новачок ФК “Львів” Сергій Кисленко уже встиг відзначитись хет-триком на старті Другої ліги у поєдинку проти “Буковини”

Домашній матч новачка Другої ліги ФК "Львів" проти "Прикарпаття" видався феєричним, адже господарі зумли не лише відіграти від 1:3, а ще й вирвати перемогу на останніх хвилинах 4:3. Одним із героїв матчу став форвард "Львова" Сергій Кисленко, який відзначився хет-триком. Після матчу 19-річний форвард розповів клубній прес-службі про своє минуле та враження від хет-трику у ворота "Прикарпаття".

– Я народився у с.Таранівка, Харківської області, - сказав форвард. - Грав півроку за “Геліос-Академію” (Харків), потім перейшов до “УФК-Олімпік” (Харків), майже рік грав там.


– Як відомо, ти вже раніше зустрічався з командою ФК “Львів” у турнірі на Закарпатті. Як виникла ідея перейти у наш клуб? 
– Так, я грав проти команди ФК “Львів”. Ми програли 4:3, я забив два голи у ворота “синьо-золотих левів”. Можливо, на цій грі я сподобався вашому тренеру. Андрій Андрійович дзвонив мені, я йому дав номер свого дядька Олександра Щербініна і вони домовлялися. Я вирішив, що треба з чогось починати, більше розвиватись та потрохи рости, тому обрав ФК “Львів”.

– Які у тебе враження від нового міста?
– Місто дуже красиве, мені подобається. Зараз командою ми живемо в Брюховичах в готелі “Акваріус”. З наступного тижня клуб орендує для нас житло у Львові.


– Як взагалі адаптувався у новій команді? 
– Команда прийняла мене дуже добре, тренери хороші. Загалом мені все подобається.


– У матчі з “Буковиною” ти відзначився хет-триком. Як відчуття після такої суттєвої допомоги команді?
– Моє завдання працювати та допомагати команді. Перед грою тренер сказав, що очікує від мене голу в цьому матчі. В кінці гри він обійняв мене та був радий, що ми виграли. Також до мене підходив президент, сказав, що я молодець. Відчуття, звичайно, після перемоги дуже хороші.


– Як тобі підтримка львівських вболівальників на трибунах?
– Підтримка та атмосфера дуже хороша. Хотілось би, щоб ще більше приходило людей на стадіон та дивилися гру улюбленої команди.


– Які плани на цей сезон?
– Наше завдання закріпитись в Другій лізі, а далі буде видно…

 

Прес-служба ПФЛ за матералами fclviv.com.ua




ТЕГИ: ЛЬВІВ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору