Новини змагань

Мазуренко: у "Оболоні-Бровар" тільки ті, хто хоче захищати клубні кольори

14:30, 13 липня 2017

Головний тренер ФК «Оболонь-Бровар» Олег Мазуренко розповів про підготовку "пивоварів" до нового сезону

Фото: fcbrovar.obolon.ua


Головний тренер ФК «Оболонь-Бровар» Олег Мазуренко поділився з клубною прес-службою думками щодо підготовки "пивоварів" до нового сезону, а також прокоментував кадрову ситуацію в команді. 

Про підготовку до нового сезону

- Ми задоволені навчально-тренувальними зборами і підготовкою до сезону в цілому. Однотижневий цикл був «втягувальним», а двотижневий — більш ігровим, з акцентом на техніко-тактичну складову, награвання різноманітних зв’язок. Також ми зіграли достатню кількість контрольних поєдинків, тому задоволені підготовкою.

Про новачків

- Із тих футболістів, яких ми хотіли бачити в нашій команді, вдалося підписати не всіх. Деякі відмовилися йти до нас, але це вже інше питання… Зрештою як я вже колись зазначав, в першу чергу ми беремо у свої ряди тих, хто хоче грати у «біло-зеленій» футболці, тих, у кого є велике бажання захищати кольори нашого клубу. Тому ті футболісти, які прийшли до нас, вони мотивовані, і нам приємно з такими хлопцями працювати. Задоволені нашими новачками.

Про кадрові втрати 

- Вік футболіста короткий. Деяким нашим гравцям інші клуби запропонували більш вигідні умови, тому вони вирішили піти — це нормальний процес. Свого часу нас покинув Бідловський, потім Фаворов, Аблітаров, Ілля Коваленко, а зараз — Даценко, Бровченко, Гордійчук і т.д. Нам залишається лише подякувати цим виконавцям за час проведений в нашому клубі, за допомогу команді, за ставленняи до своєї роботи.

Про завдання на сезон 

- Конкретних завдань на сезон перед нами не стоїть. Головне — показувати видовищний футбол, який буде подобатися глядачам, розвиватися, прогресувати, рости в професіональному плані.

Про молодих гравців 

- Ми повинні давати дорогу молодим футболістам. Свою тренерську кар’єру я розпочинав у дублі, тому завжди з повагою ставився до молодих гравців. Молодь, перш за все, повинна сама розуміти, що у футболі просто так нічого не буває. Якщо хлопці хочуть стати справжніми футболістами, то потрібно чимось жертвувати — на пустому місці нічого не виросте. Хочеться, щоб молоді хлопці більш професіонально і дисципліновано ставилися до своїх обов’язків, стали більш зрілими і дорослими людьми як в роботі, так і в побуті. Ми розраховуємо на молодих футболістів, але вони повинні більше працювати і бути відповідальними.

Про ситуацією з Дмитром Скакуном 

- Запросити Дмитра в «Оболонь-Бровар» взимку — це була моя ініціатива. Я завжди симпатизував цьому футболісту, але у кожного спортсмена бувають такі моменти, коли «перегорів», або десь не увійшов в команду. Зрештою, ситуація зі Скакуном — це в першу чергу моя провина. Напевно, мені не вдалося «достукатися» до нього, знайти потрібні слова. Буває таке, коли людина відчуває, що це «не його». Тому ми прийшли до спільного рішення разом з Дмитром, що йому буде краще змінити команду. Він прекрасний футболіст, дуже порядна людина, професіонал. Хочу побажати йому всього найкращого і великих успіхів.

Дмитро Скакун


Про поєдинок з «Арсеналом-Київ»   

- «Арсенал-Київ» — дуже непроста команда, яка грає в атлетичний контратакуючий футбол. У порівнянні з минулим сезоном склад «Арсенала» змінився не суттєво, є лише незначні зміни. Загалом, підбір футболістів у «канонірів» досить хороший, тому в суботу нам буде складно.

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами fcbrovar.obolon.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору