Новини змагань

"Прикарпаття" озвучило завдання на сезон: перша ліга

10:00, 13 липня 2017

Команда та керівництво ФК "Прикарпаття" зустрілося із представниками ЗМІ

Фото: fc.if.ua

Напередодні старту нового сезону чемпіонату України серед команд Другої ліги керівництво футбольного клубу "Прикарпаття" Івано-Франківськ провело зустріч із представниками ЗМІ. Також своїми думками з медійниками поділився і міський голова Руслан Марцінків.

За його словами, франківська команда у професійному футболі - ось це головне завдання, яке досягнули минулого сезону. "Ще одна ціль - повернути історичну назву ФК "Прикарпаття" - її теж виконали. На цей сезон Кубку України маємо грандіозні плани, хочем поборотись за перше-друге місце у своїй зоні для виходу в Першу лігу. Просто не буде, адже команди в Другій лізі сильні. Але ми теж достатньо підсилили гру, тому сміливо можемо ставити перед собою такі завдання", - наголосив очільник міста.

Президент МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький розповів про селекційну роботу клубу в це міжсезоння. За його словами, команду покинули троє гравців, натомість прийшло п'ятеро.

"Минулого року ми побачили, що є карточки, травми також інколи бували, і ми не могли назбирати "живих" гравців. Саме тому ми вирішили збільшити кількість гравців до 25. До 1 вересня маємо час дозаявити ще двох виконавців", - додав Василь Ольшанецький.

Щодо фінансування, то за словами президента, воно в клубі стабільне.

"Також ведемо перемовити з кількома інвесторами, такими як "Калуськи Бровар", "Цементний завод", - говорить Василь Ольшанецький. - Вдячні тим, хто підтримує клуб, це наші постійні партнери. Але чим більше надійде спонсорських коштів, тим краще. Тому ми запрошуємо до співпраці".

Головний тренер команди Володимир Ковалюк зізнається, що підготовкою команди задоволений.

"Ми провели гарні збори. Всі працювали з задоволенням. Щоправда, не сподівалися на такий ранній початок сезону, але календар є календар, - каже коуч "Прикарпаття". - Пройшли далі в Кубку і надіємось пройти ще далі, щоб привезти для франківців команду Прем'єр-ліги. Також вже із нетерпінням очікуємо на матч із "Агробізнесом".

Капітан команди Володимир Боришкевич був небагатослівним. Він запросив уболівальників на гру і пообіцяв гарний футбол у виконанні його команди.

 

Матч 1-го туру Другої ліги "Прикарпаття" - "Агробізнес" (Волочиськ) відбудеться вже цієї п'ятниці, 14 липня, о 18.00 годині на центральному міському стадіоні "РУХ".

 

Прес-служба ПФЛ за матеріалами fc.if.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору