Новини змагань

Дайджест новин ПФЛ. Діти проти батьків, матч дружби АТО (відео)

14:50, 8 липня 2017

Останні новини зі стану команд за тиждень до офіційного старту змагань ПФЛ

Фото: fc.if.ua


«Полтава» продовжує підготовку

У суботу, восьмого липня,на стадіоні "Локомотив" відбувся контрольний матч між командами ФК "Полтава" – ФК "Нафтовик-Укрнафта" (Отирка). Матч завершився з рахунком 2:2.

Голи: Трояновський 55, 82 - футболісти на перегляді 74, 89.

Вашій увазі хайлайти матчу:

 

Історія «Дніпра-1»

«СК «Дніпро-1» — нова команда, команда міста Дніпро, перед якою стоїть завдання виходу в першу лігу! Вболівальники «Дніпра», жителі Дніпра і просто любителі футболу, нам потрібна ваша підтримка. А ми робитимемо все від нас залежне, щоб виконати завдання і грати в красивий, атакувальний і результативний футбол. Вже завтра Кубок о 17:00 на «Дніпро Арені» з «Буковиною», — написав досвідчений півзахисник "Дніпра-1" Сергій Кравченко у своєму Instagram, опублікувавши групове фото нової команди. Схоже, це перше історичне фото самобутнього колективу у другій лізі.

Вшанували захисників

Днями на свято Івана Хрестителя «Прикарпаття» вшанувало захисників України. Команда з Івано-Франківська провела матч дружби проти учасників АТО з обласного центру. Наставник профі-команди Володимир Ковалюк зміг використати в цьому поєдинку всіх здорових гравців, які є в розташуванні клубу. Таким чином напередодні першого матчу сезону в рамках попереднього етапу Кубку України з білоцерківським "Арсеналом-Київщиною", який відбудеться дев’ятого липня, наставник дав нагоду всім новачкам та старожилам команди спробувати свої сили.

Не так важливо з яким рахунком закінчилася гра, адже окрім власне тренувальної складової цей поєдинок в першу чергу мав дуже важливу соціальну функцію, адже "Прикарпаття" вкотре підтвердило, що клуб побудовано на принципах патріотизму та відповідальності перед суспільством.

"Приємно відзначити, що на наше прохання, відгукнувся тренерський склад команди "Прикарпаття", який підтримав нашу ідею провести такий матч, – сказав клубній прес-службі один із керівників Обласної спілки учасників АТО Андрій Долик. – Це, мабуть, єдиний випадок, коли результат матчу не мав значення для обох команд. Хоч ми й програли, але дякуємо всім, хто долучився до матчу та підтримав наших хлопців, які чесно захищали нашу країну від агресії ворога".

Фото: fc.if.ua

 

Реконструкція в Бериславі

Президент Професіональної футбольної ліги України Сергій Макаров в ефірі телеканалу XSPORT розповів про те, де гратиме домашні матчі Другої ліги «Таврія».  «З «Таврією» у нас було спілкування протягом усього сезону. На даний момент команда заявила стадіон у Бериславі, їм там грати не дозволили, він не відповідає вимогам Другої ліги. Поки що команда буде грати в Новій Каховці, ми розвели їх з «Енергією», стадіон можна буде використовувати. Кожен уїк-енд там буде футбол. Наскільки я знаю, реконструкція стадіону в Бериславі вже почалася, і ми сподіваємося, що під час сезону  «Таврія» вже перейде на свій домашній стадіон».

 

Михайленко, JR vs Михайленко

«Дніпро», якому належить грати у Другій лізі після пониження через борги, на своєму офіційному сайті назвав склад на сезон-2017/18.

Раніше «Дніпро» повідомив, що тренувати команду буде Олександр Поклонський, а в його тренерський штаб увійдуть Сергій Назаренко, Володимир Геращенко, Володимир Багмут, Микола Медін і Костянтин Голуб.

Став відомий і оновлений склад «Дніпра», де опинилися сини відомих у минулому гравців – Олександра Рикуна, Руслана Костишина і екс-тренера Дмитра Михайленка. Цікавим буде поєдинок «Дніпра» проти СК «Дніпро-1», який очолив Михайленко-старший. Син проти батька.

Дмитро Михайленко-старший. Фото: fcdnipro.ua

 

Екіпірування "Металіста 1925"

Напередодні відбулася презентація екіпіровки, яку відомий італійський бренд спортивного одягу спеціально підготував для харківського колективу. Екіпіровку представила вся команда - справжня футбольна сім'я "Металіста 1925", - повідомляє прес-служба клубу. Саме цей одяг відтепер і буде офіційним для "жовто-синіх".

У новий перший професіональний сезон в історії клубу "Металіст 1925" входить в традиційних жовто-синіх кольорах. Лінійка екіпірування включила в себе професіоналізм творців, відмінний смак дизайнерів і, безумовно, якість самого матеріалу. Кожна одиниця екіпіровки виготовлена з такої тканини, в якій буде комфортно гратися, тренуватися і пересуватися містом, причому в будь-яких погодних умовах. Також "Металіст 1925" перед цим сезоном змнив клубну емблему.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору