Новини ЗМІ

Про сезон і не тільки. Президент ПФЛ Сергій Макаров відповів на питання глядачів ТК XSPORT (відео)

12:55, 4 липня 2017

XSPORT.UA поговорив із президентом ПФЛ про першу та другу ліги, досягнення та скандали

Президент Професіональної футбольної ліги України Сергій Макаров став гостем ефіру на телеканалі XSPORT та порталу XSPORT.ua у вівторок, 04 липня. Було підбито підсумки минулого сезону, з журналістом у студії обговорили стан справ у командах, плани на майбутнє і багато чого іншого.

Повна версія інтерв'ю за посиалнням на відеотрансляцію нижче.

Телефір з Сергієм Макаровим відбувся у вівторок, 04 липня, о 13:00.

 

Президент ПФЛ Сергій Макаров на web-конференції XSPORT підтвердив зняття зі змагань другої ліги команди «Черкаський-Дніпро-2». «Є у нас форс-мажор. Сьогодні вранці надійшов лист від цього клубу. Черкащани не знайшли підтримки від місцевої влади і змушені зняти другу команду. Але зараз ситуація така, що не можуть вони порозумітися з владою і клуб змушений піти на таку міру. «З болем у серці повідомляємо про зняття», - написали вони у листі. Для нас це також боляче як для організаторів змагань. До старту є час, можливо пошукаємо резервні варіанти. Так, клуб отримав атестат від відповідного органу ФФУ. Комітет вивчив документи і повірив у гарантії клубу. У разі, якщо не вдасться знайти заміну, то у групі А гратиме 11 команд».

 

Підтвердив Макаров і той факт, що у Тернополі стадіон за деякий час буде закрито на реконструкцію. «Днями я відвідав два стадіони у Чорткові і селі Вишнівець. Тернопільська «Нива» у разі закриття стадіону гратиме у Вишнівцях, де місцевий бізнес реконструював арену і зробив її придатною для проведення матчів Другої ліги (на фото нижче). Переконані, що і «Тернопіль» зуміє знайти собі арену, яка маж стати ще гарніше і більш  зручним».

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору