Новини ЗМІ

Лапицький: президент "Руха" вразить Україну проектами

16:00, 25 червня 2017

Директор "Руха" Володимир Лапицький  відповів на питання клубного телебачення

Спортивний директор «Руха» Володимир Лапицький озвучив завдання на сезон, анонсував приїзд потенційних новачків та розповів про нову клубну емблему.

- Ми привітали хлопців з поверненням після відпустки, всі мали змогу відпочити, адже сезон був важкий і в фізичному, і в моральному плані, - сказав Лапицький  Ruh TV. - Футболістам потрібен був час аби відновити свої сили і морально відпочити. Хлопці мали змогу більше часу провести в сімейному колі.

Завдання на сезон

- У нас амбітний президент, який і на обласному рівні, і на аматорському, і в Другій лізі перед командою ставить завдання перемагати в кожному матчі. Футболісти повинні демонструвати якісний футбол і радувати наших вболівальників не лише в домашніх матчах, а й у виїзних також. Якщо команда перемагатиме, то це позначиться на становищі в турнірній таблиці.

Про вихід в Прем’єр лігу

- Якщо команда буде перемагати, то шлях в Прем’єр-лігу буде відкритим. Потрапити в Прем’єр-лігу – мрія кожного футболіста і кожного президента. Заради цього ми і займаємося футболом.  Якщо зможемо вийти в елітний дивізіон – добре, якщо ні, то будемо працювати і вдосконалюватись.

Кадрові зміни

- Нашу команду залишив Андрій Баглай, який був з нами з самого початку становлення, провів дуже багато матчів на всіх рівнях. Хочеться щиро подякувати цьому футболісту. Ми знаємо, що Андрієм цікавляться клуби з Другої ліги і деякі клуби на обласному рівні. Також покинув клуб Олексій Омельченко, який забив перший м’яч команди на професіональному рівні. Велика подяка Олексію і удачі в майбутньому.  Залишив команду молодий футболіст Володимир Садоха, який ще не сказав свого останнього слова в футболі. Можливо в іншій команді він себе проявить і в майбутньому повернеться до нас. Дякуємо Володимиру Федоріву за те, що допоміг нашим молодим хлопцям. Молоді футболісти змогли перейняти від Володимира багато знань і отримали  чимало досвіду.

Нашу команду покинув Олександр Михайлович Іванов – тренерська глиба українського футболу.  Особисто я йому телефонував і дякував за роботу. Під час роботи в клубі багато нових знань отримав  від Олександра Михайловича. Він мені відкрив очі в футболі. Олександр Михайлович прийшов в команду на рік, щоб допомогти молодим тренерам. Президент робить ставку на молодих тренерів. Андрій Ярославович Кікоть зумів багато чого перейняти від Олександра Іванова.

Олександр Іванов. Фото: fcdnipro.ua


Клуб надав таку можливість нашим молодим тренерам. Також в тренерський штаб входить Роман Манорик – не остання людина в винниківському футболі, досить відомий нападник  в минулому.  Хочеться вірити, що в тренерів все вийде. Президент робить все для того, що б вони займалися тільки тренерською діяльністю, не відволікалися на інші питання.

Умови підготовки

- Звичайно, в нас чудовий зал. Деякі футболісти, які зараз на перегляді, вже мали змогу побувати там і були вражені умовами. Я думаю, що Григорій Петрович Козловський здивує всю футбольну Україну своїми масштабними проектами.

Потенційні новачки

- Звичайно, команда вже визначилась з гравцями, які посилять наш клуб. Вже в понеділок всі зможуть офіційно дізнатись про те, хто приєднався до нашої команди.  До нас вже починають приїздити новачки і їх буде досить багато.  Я не можу сказати, що це будуть перші і останні футболісти, які поповнять наші ряди. Адже ситуація в нашому футболі досить складна і футболісти шукають собі кращі умови для продовження кар’єри.  Ті футболісти , які зараз є в нас – вихованці львівського футболу.  Ми  на цьому акцентуємо увагу. Хочеться показати себе в Першій лізі, тому, можливо, ми зможемо підсилитись гравцями з інших областей. Але ці футболісти повинні бути на голову сильніші за місцевих вихованців.

Клубна емблема

- Ідея про нову клубну емблему давно назрівала. Президент не витримав і почав сам її малювати вдома.  Емблема дуже гарна і я думаю, що вболівальники її оцінять. Відомі тренери і функціонери вже мали змогу її бачити і вони були вражені нею. З наступного тижня презентуємо нову емблему і сподіваюся, що вона нам принесе нові перемоги.

Прес-служба ПФЛ за матеріалами клубного телебачення ФК Рух"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору