Новини ліги

Павелка переобрали президентом ФФУ

14:00, 16 червня 2017

Андрія Павелко переобрали на посаду президента Федерації футболу України

Чинного президента ФФУ Андрія Павелка переобрано на наступні п'ять років. Це рішення було ухвалено на сьогоднішньому ХХ Конгресі ФФУ, який відбувся в Будинку футболу. На Конгресі було змінено статут, який збільшив термін дії президентських повноважень. Нагадаємо, Павелко був єдиним кандидатом на цю посаду. Для переобрання йому було необхідно набрати більш як 50% голосів, що, прогнозовано, і сталося. За переобрання Павелко проголосували 95 членів конгресу, 0 — утрималися, 0 — проти. Тобто, рішення було прийнято одноголосно.

Позачергові вибори президента були обумовлені тим, що ФФУ проводить реорганізацію. Федерація з «Громадської організації» перетворилася у «Громадську спілку». 41-річний Андрій Павелко очолює Федерацію футболу України з березня 2015-го. На цій посаді він змінив Анатолія Конькова. До цього призначення нинішній президент ФФУ багато років працював у Федерації футболу Дніпровської області, в Дніпровському обласному відділенні НОК, а також активно займався політикою, у якості народного депутата України. Минулого місяця Павелко увійшов до Дисциплінарного комітету ФІФА, а першого червня Андрія Васильовича було призначено заступником голови Юридичного комітету УЄФА.

Адміністрація та клуби ПФЛ вітають Андрія Павелка з обранням, бажаємо успіхів і сподіваємося на подальшу тісну співпрацю у питанях розвитку професіонального футболу.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору