Новини змагань

ХХ Конгрес ФФУ. На посаду президента – один кандидат

15:30, 15 червня 2017

16 червня у столичному Будинку футболу відбудеться XX Конгрес ФФУ 

Завтра, 16 червня, у столичному Будинку футболу відбудеться XX Конгрес ФФУ. Початок засідання — о 12.00. Нагадаємо, що подібний захід стане другим цього року. Через зміни в українському законодавстві на Конгресі ФФУ у квітні було ухвалено рішення про реорганізацію Федерації футболу України. При цьому вона передбачає, за великим рахунком, створення іншої організації — з реєстрацією нових установчих документів, з виборами всіх керівників, нових керівних органів і органів футбольного правосуддя. Тому в п'ятницю у делегатів Конгресу роботи буде більше, ніж зазвичай.

Одним із ключових моментів, звичайно, стануть вибори президента ФФУ. При цьому варто відзначити, що бажаючих посісти цей пост виявилося не так і багато. А якщо бути точним, то таку готовність висловив тільки Андрій Павелко, який вперше очолив федерацію шостого березня 2015 року. 41-річного претендента підтримали всі 45 колективних членів ФФУ, у тому числі і ПФЛ України. До речі, завтра нашу організацію на ХХ Конгресі представлятимуть президент ПФЛ Сергій Макаров, президент ФК «Колос» Андрій Засуха і президент ФК «Балкани» Радослав Златов.

Незважаючи на відсутність конкуренції, Андрій Павелко вже після затвердження його єдиним кандидатом на посаду президента ФФУ проїхався Україною, щоб зустрітися з керівниками усіх регіональних федерацій. Брав участь президент ФФУ і у засіданні Ради ліг на початку травня, де поспілкувався безпосередньо з керівниками клубів ПФЛ.

Під час цих зустрічей було презентовано програму розвитку футболу в країні. Після її обговорення було озвучено пропозиції та доповнення, багато з яких буде внесено до остаточної редакції стратегічного плану з розвитку футболу в Україні.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору