Новини ліги

Фінальна частина конкурсу на найкращу матчеву програму

14:00, 14 червня 2017

ПФЛ називає учасників конкурсу на найкращу матчеву програму

З метою визначення найкращих у мистецтві матчевої програмки Професіональна футбольна ліга на старті весняної частини змагань оголосила про початок конкурсу футбольних програмок. У підсумку чимало клубів надіслали свої програмки на розсуд вимогливого жюрі. 



Він проходитиме серед прес-служб клубів першої та другої ліг і визначатиме найкращі футбольні програмки у кожному з дивізіонів. Компетентне журі на чолі з президентом ПФЛ Сергієм Макаровим звертатиме увагу на низку параметрів, про які ми згадували у анонсі конкурсу.

Отже, свої програми прислали такі клуби першої ліги: "Оболонь-Бровар" (варіант клубу та вболівальників), "Верес", "Скала", "Колос", "Геліос". У другій лізі - "Жемчужина", "Арсенал-Київщина", "Тепловик-Прикарпаття", "Металург" та "Нива-В".


До речі, нагородження проходитиме наприкінці кожного футбольного півріччя в Києві. І вперше це станеться на Конференції ПФЛ, запланованої на 21 червня. Буде визначено два переможці в кожній із ліг, а також буде запроваджено окремий приз для третього переможця.

Ті, хто надсилав свої програмки, але не побачив її у переліку у цій статті, просимо звертатися на адресу e-mail tolik@pfl.ua. Останній тернмін подачі заявки на участь у конкурсі 16 червня 2017 року включно. 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору