Новини змагань

ПФК "Суми" - переможець плей-офф за Першу лігу

19:00, 10 червня 2017

"Балкани" не зуміли відвоювати у ПФК "Суми" місце в Першій лізі

Фото: fcbalkans.com.ua

У матчі-відповіді плей-офф ПФЛ за місце в Першій лізі сезону 2017/18 "Балкани" і ПФК "Суми" зіграли внічию 1:1, що дозволило відстояти сумчанам свою першолігову прописку. Перший мач у Сумах приніс перемогу господарям - 2:0.

Перші півгодини пройшли в боротьбі без особливих моментів. Фактично перший же шанс в поєдинку виявився гольовим і мало що до нього можна згадати, йдеться у матеріалі інфораційного партнера ПФЛ ua-football.com. Пархоменко робив розрізну передачу, на яку в останній момент встиг відгукнутися Райчєв і переграв воротаря, забивши вже у порожні ворота.

Фото: fcbalkans.com.ua

Точний удар надихнув господарів на атаки і змусив нервувати гостей, але вичавити з цього якісь дивіденди зорянці не зуміли.

У дебюті другої половини "Балкани" продовжили насідати. Здавалося, що в якийсь момент оборона "городян" не витримає, однак господарі несподівано послабили хватку, перемістивши гру з половини поля гостей до центрального кола. Самі "Суми" рідко ходили в атаку, проте одну зі своїх можливостей все ж реалізували. Савін прострілював справа, м'яч влучив у руку комусь із захисників гостей. Микола Кривоносов призначив пенальті, який реалізував Богачов - 1:1.

Господарів прикрий пенальті збентежив – лише одного разу неточним ударом здалеку відзначився Ільницький, та ще виривався один на один з воротарем Райчев, але не тільки не переграв воротаря, але забіг у офсайд. Фінальний свисток зафіксував перемогу за підсумками двоматчевого плей-офф ПФК "Суми" (2:0, 1:1) – команда Анатолія Безсмертного зберегла першолігову прописку. А ось "Балкани" залишаються у Другій лізі на наступний сезон, і знову будуть одним із фаворитів першості.

Зоря. Стадіон ім. Бориса Тропанця

"Балкани" (Зоря) - ПФК Суми 1:1

(загальний рахунок - 1:3)

Голи: Райчєв 40 - Богачов 84 (пен.)

 

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору