Новини змагань

MATCHDAY! За першу лігу. "Балкани" - "Суми". Плей-офф. Анонс

09:25, 10 червня 2017

Сьогодні відбудеться стиковий матч-відповідь за місце в першій лізі

Стадіон імені Бориса Тропанця. Фото: fcbalkans.com.ua

Балкани - ПФК Суми

Перший матч - 0:2

10 червня. Зоря. Стадіон ім. Бориса Тропанця. 17:00

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)

Асистенти арбітра: Сергій Приступа (Київ), Євген Петраков (Київ)

Трансляція YouTube

Матч-відповідь плей-офф ПФЛ відбудеться в селі Зоря Саратського району Одеської області на стадіоні, названому на честь відомого уродженця цього населеного пункту – колишнього гравця "Чорноморця" та низки клубів Молдови, Росії, Польщі та Індонезії, тренера найкращих клубів і молодіжної збірної Молдови Бориса Тропанца.

Програвши в першому матчі і отримавши дефіцит у два голи, "Балкани" спробують відігратися і за підсумками двох матчів завоювати путівку до Першої ліги. Хороша для них новина – особливої різниці в класі між суперниками не помічено. Поганих новин більше – вікова оборона зорянців багато разів давала неприпустимі збої, група атаки не виглядала свіжою, хоча і мала більше часу на відновлення, ніж суперник.

До того ж, головному тренеру "Балкан" Андрію Пархоменко довелося провести відразу дві вимушені заміни – і якщо правий півзахисник Вадим Златов і форвард за визнанням Сергій Платунов не відновляться, це буде величезна проблема для команди, яка залежить від швидкості і маневреності атаки. Після сумського виїзду гості залишилися дуже незадоволені арбітражем, звертаючи увагу на спірний момент перед першим голом, коли Олійник, який відзначився голом, збив захисника Юречка. Тим не менш, "Балкани" рішуче налаштовані на домашній матч.

У Зорі очікують матч року. Фото: fcbalkans.com.ua

Що стосується сумчан, то вони досить задоволені підсумком зустрічі у Сумах. По-перше, команда у формі – ПФК "Суми" не програє вже протягом чотирьох матчів, три з яких виграла. По-друге, з точки зору турнірної стратегії домашня перемога в два м'ячі – це навіть більше ніж півсправи і дуже важливо, якщо враховувати, що гості розповіли перед матчем-відповіддю, що у них багато кадрових проблем. А "Балкани" за статистикою саме в гостях грають успішніше, адже навесні вдома програли "Жемчужині" і навіть середняку "Енергії", а от на виїзді навесні до Сум взагалі не знали поразок (три нічиїх та три перемоги).

Атмосфера зорянского стадіону досить гаряча – зазвичай на друголігових домашніх матчах невеликі трибуни заповнюються повністю. Багато чого буде залежати і від погоди – стадіон вітряний, важливо буде вгадати з воротами, щоб користуватися можливою перевагою при ударах.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору