Новини ліги

У розквіті сил. Президент ПФЛ святкує День народження

09:30, 8 червня 2017

Щиро вітаємо президента ПФЛ Сергія Макарова з Днем народження

Адміністрація ПФЛ України, клуби Ліги щиро вітають Сергія Макарова з Днем народження!

З приводу Вашого Дня народження маємо чудову нагоду від імені всіх клубів ПФЛ поздоровити Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Людину, котра як і ми, закохана у футбол.

Спільними зусиллями нам удалося не лише втримати на плаву футбол у Першій та Другій лігах у непростий для нашої країни час, а й зробити змагання привабливими і авторитетними. І Ваша заслуга в цьому дуже й дуже велика. Неоціненним є Ваш внесок у справі успішного функціонування Професіональної футбольної ліги України.

Ми особливо пишаємося тим, що Ви, людина з футбольним серцем, упродовж багатьох років не перестаєте повністю віддаватися своїй справі, горіти нею і ми бачимо плоди Вашої роботи: кількість клубів у змагання ПФЛ невпинно зростає, рівень футболу високий, про що свідчить той факт, що команди, які підвищилися, не лише склали гідну конкуренцію старожилам УПЛ, а й за кілька років вибороли право грати в Лізі Європи УЄФА. Футболістів змагань ПФЛ регулярно запрошують до складу різноманітних збірних команд України, зростає якість інформаційного супроводу змагань, матчі обох ліг із задоволенням транслюють на ТБ.

Цього святкового Дня бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, міцного здоров’я, щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

 

З повагою

Адміністрація та футбольні клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору