Новини змагань

Серйозний і зосереджений. Друга ліга. Герой 34-го туру. Станіслав-Нурі Малиш

16:30, 7 червня 2017

Інтерв'ю Героя 34-го туру у другій лізі півзахисника ФК "Жемчужина" Станіслава-Нурі Малиша

"Жемчужині" для того, щоб здобути «золоті» медалі Другої ліги в своєму дебютному сезоні, необхідно було обов'язково вигравати у "Металурга" у 34-му турі. Із цим завданням господарі впоралися блискуче - 8:0. Особливо відзначився опорний півзахисник Малиш, за неповний тайм віддавши три гольових передачі і забивши навіть сам.

Тепер в активі Станіслава - вісім м’ячів і вісім асистів, що є найкращим показником сезону серед усіх друголігових півзахисників в сезоні 2016/17. Феєричну гру затьмарила травма, отримана півзахисником вже на початку другого тайму. Тим не менш, це не завадило ПФЛ і Sport Arena визнати Малиша Героєм 34-го туру. На згадку про номінацію він отримає фірмову футболку від німецького бренду JAKO.

- Головне запитання: як здоров'я? Що там сталося, що довелося просити заміну?

- Зараз вже краще. У зимове міжсезоння був надрив задньої поверхні стегна. Напевно, вилікував не до кінця. У цьому матчі був рецидив.

- Що вас настільки мотивувало, адже ви встигли за один тайм показати найкращий футбол в турі?

- Просто хотіли вийти і виграти. Так сталось, що саме мені вдалося відзначитися взяттям воріт, допомогти партнерам забити. Якось по-особливому не налаштовувались на цю гру, все, як завжди.

- Можете пригадати забитий м'яч, як все відбувалося?

- Був підбір. Віддав передачу на фланг на Дмитра Гарванко, той пройшов і навісив, а я встиг на його подачу і ударом головою забив. Непогано вийшло.

- Ви записали в свій актив три асисти. Подобається віддавати передачі?

- Моя позиція центрального півзахисника на полі це передбачає. Я повинен і віддавати, і забивати. Що більше подобається? Все одно, аби перемагали.

- У "Реал Фармі" ви більше грали на позиції центрбека. Хто вас перепрофілював?

- Ще в попередньому чемпіонаті Владислав Вікторович Зубков поставив мене трохи вище на позицію опорника. Так і граю.

- Медаль вже спробували на смак?

- Нас будуть нагороджувати в урочистій атмосфері восьмого червня. Відверто говорячи, поки медалі не бачив, але чув, що вони відрізняються новою незвичайною формою. Подивимося, але після гри просто раділи, обливалися шампанським. Незабутні відчуття.

Станіслав Нурі-Малиш. Фото: fczhemchuzhina.od.ua

- Що зумовило такий результат? Все-таки конкуренти у вас були, що треба - Кремень перебував на першій позиції до весни, в складі Руху і зовсім велика кількість зіркових футболістів ...

- Просто ми втрачали менше очок, ніж суперники. Рух навесні на виїзді переміг лише   в Білій Церкві. Могли зіграти краще на виїзді і ми, але дві нічиї при інших перемогах - це теж свої залікові бали в скарбничку. Та й особисті зустрічі з Рухом ми виграли.

- Колчин - жорсткий тренер?

- Його головна вимога - командна гра. На тренуваннях не перестає нам стверджувати, що в футболі одному що-небудь зробити неможливо. Що стосується тактики і стратегії, то ми прагнемо використовувати кращі зразки ігрових побудов та дисципліни гри Челсі і Атлетіко.

- У вас на рахунку вісім забитих м'ячів і вісім асистів. Гідний результат?

- Я б не сказав, що це вже дуже хороший показник. Напевно, це поки що середній показник.

- Уже прийняли рішення щодо свого майбутнього?

- Була пропозиція продовжити контракт від мого нинішнього клубу. Але я ще не прийняв остаточне рішення, хоча зізнаюся - мені до душі "Жемчужина". Подобається місто Одеса.

Бліц

• Народився в місті Київ

• Вихованець дитячого клубу Чорноморець

• Перший тренер - Ігор Володимирович Соколовський

• У європейських чемпіонатах з дитинства вболіваю за Ліверпуль

• Моя футбольна мрія - виграти з Ліверпулем Лігу чемпіонів УЄФА

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




ТЕГИ: ЖЕМЧУЖИНА
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору