Новини змагань

Худоб'як найкращий бомбардир у другій лізі, асистент - із "Балкан"

09:00, 4 червня 2017

Чемпіонат серед команд Другої ліги сезону 2016/17 знайшов своїх лауреатів

Найкращим бомбардиром Другої ліги в цьому сезоні став нападник івано-франківського "Тепловика-Прикарпаття" Ігор Худоб'як на прізвисько «Халк». У 29 матчах він забив 24 м'ячі. Відразу звернемо увагу читачів: у зв'язку з особливостями бази даних Худоб'яку помилково зараховано 25 голів, доплюсовано ще автогол у матчі з "Рухом" (Винники) і Адміністрація ПФЛ зараз працює над виправленням цієї помилки.


Степанюк і Котляр - найкращі атакувальні футболісти!


Насправді, «Халк» забив 24 голи: шість — "Металургу", чотири — "Суднобудівнику", по три — "Арсеналу-Київщині" і "Єемчужині", по два — "Інгульцю-2" і "Реал Фармі", по одному — "Балканам", "Кременю", "Нікополю", "Енергії". Взагалі не забивав шести командам.

Слідом за Худоб'яком в списку найкращих бомбардирів розташувалися: Роман Бочак з "Енергії" і Артем Козлов з "Кремня" — по 22 голи, Руслан Паламар з "Жемчужини — 20 голів.


Костянтин Пархоменко – лідер півзахисту зарянцев. fcbalkans.com.ua

Ексклюзивні підрахунки інформаційного партнера Spot Arena дозволили визначити і кращого асистента Другої ліги 2016/17. Ним став Костянтин Пархоменко з "Балкан", в 30-ти матчах записав у свій актив 11 результативних передач (за п'яти голів).

Слідом за ним розташувалися Володимир Боришкевич з "Тепловика-Прикарпаття" і Леван Кошадзе з" Кремня" (по 10 асистів), по дев'ять в активі Андрія Дедяєва і Ярослава Прокипчука з "Енергії", а також Станіслава Нурі-Малиша з "Жемчужини".

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору