Новини змагань

Степанюк і Котляр - найкращі атакувальні футболісти!

08:30, 3 червня 2017

Аналізуємо найкращих гравців атакувального плану у Першій лізі сезону 2016/17

25-річний форвард рівненського "Вереса" Руслан Степанюк - найкращий бомбардир Першої ліги сезону 2016/17. З 24-ма голами він випередив Руслана Кисіля з "Іллічівця" (17), Олександра Бондаренка з "Колоса" (13), Іллю Коваленка, який забивав для "Оболоні-Бровар" і "Десни", а також Віктора Берка з МФК "Миколаїв" (по 12 голів). Бомбардирський показник форварда "Вереса" Руслана Степанюк - найвищий за останні два десятиліття в Першій лізі.

Це найкращий сезон в кар'єрі Степанюка. Нагадаємо, вихованець нікопольського футболу раніше грав у складі дубля "Таврії", алчевської "Сталі", "Говерли", "Олександрії" та "Олімпіка".

24 голи Степанюка, забиті в 33 матчах - найкращий показник Першої ліги з 1996 року, коли Сергій Чуйченко в складі олександрійської "Поліграфтехніки" забив 35 м'ячів в 42 матчах.

Антон Котляр. Фото: veres.club

Найкращий асистент сезону у Першій лізі став одноклубник Степанюка - 24-річний півзахисник Антон Котляр. У 29 матчах він відзначився 13-ма результативними передачами. Інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena підрахувала, що це найкращий показник сезону. Дев'ять асистів у Дениса Кожанова з "Іллічівця", вісім - у Артура Западні з "Вереса", Єгора Картушова з "Десни" і Джемаля Кізілатеша з "Арсенала-Київ".

Рівненський "Верес" із наступного сезону виступатиме в УПЛ.

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору