Новини змагань

Затамувати подих у Винниках. Друга ліга. 34-й тур. Анонс матчів

19:15, 1 червня 2017

Анонс матчів 34-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

Винниківський "Рух", затамувавши подих, слідкуватиме за перебігом подій у Одесі. Якщо "Жемчужина" зробить осічку у матчі з відвертим аутсайдером, а "Рух" набере очки, то боротьба за медалі найвищого гатунку може набрати будь-яких обертів, аж до золотого матчу. евідома доля і другої команди, котра залишить змагання профі. А значить, сумувати у 34-му турі не доведеться.

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У понеділок, п’ятого червня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 34-го туру зі спеціальним гостем програми. 

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Арсенал-Київщина» пропускає цей тур. Матч «Балкан» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


02 червня 2017 рік. 17:00. м.Кременчук, «Кремінь-Арена» мені Олега Бабаєва»

«Кремінь» (Кременчук) – «Нікополь»

Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Перше коло – 3:2

Дискваліфіковані: Онопко – Білий

Відсвяткувати бронзові медалі Другої ліги «Кременю» випало в домашньому матчі проти нікопольців.

Артем Козлов у 24 роки вже став найкразщим бомбардиром "Кременя" за часів незалежності. Фото: fckremen.com

Хоча ніколи раніше ФК «Нікополь» не вигравав у Кременчуку, суперник це небезпечний. По-перше, в останніх матчах очки з ним давалися кременчужцям дуже важко. По-друге, він мав більше відпочинку, адже після перемоги над «Металургом» у Запоріжжі мав час на відпочинок.

Нижче 11-го місця «Нікополь» точно не опуститься, а ось у випадку перемоги може навіть потіснити прикарпатців із 9-го місця (у разі їхньої невдачі).

Після поразки у Запоріжжі «Кремінь» не зможе розраховувати на основного воротаря Онопка, а гості – на півзахисника Білого.


02 червня 2017 рік. 17:00. Одеса. «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) – «Металург» (Запоріжжя)

Арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Перше коло – 1:0

Дискваліфіковані: Вдовиченко, Паламарчук – Керножицький, Криволєсов

В Одесі буде свято. «Жемчужина» на одному диханні провела дебютний сезон у Другій лізі, відразу ж заробивши підвищення у класі. У випадку перемоги, а за певних випадків – навіть нічиєї, одесити гарантують собі ще й золоті медалі.

«Металург» прибуде в Одесу в прекрасному настрої після перемоги над «Кременем», утім, по команді гостей боляче ударить подвійна дискваліфікація. Стільки ж гравців пропустить матч у господарів, але у них варіативність складу більша.

Зважаючи на конкуренцію в боротьбі за виживання, «Металургу» бажано брати очки в Одесі. Утім, у конкурентів суперники також досить складні, тож останній тур буде надважким для аутсайдерів.


02 червня 2017 рік. 17:00. с.Горностаївка, Херсонська область. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Черкаська область)

Перше коло – 2:2

Дискваліфіковані: Цурупін – немає

«Мир» завжди відповідально ставиться до домашніх матчів, а тут – ще й останній поєдинок перед відпусткою. На Херсонщину прибуває миколаївська команда, котра не знає перемог уже місяць, програвши 5 матчів поспіль.

Для «Суднобудівника», який перед фінішем опинився на останньому місці, перемога життєво необхідна. Утім, в гостях ця команда не виграє ще з серпня місяця, зазнавши на чужих полях 13 поразок підряд.

Господарям не допоможе півзахисник Цурупін, котрий перебрав ліміт карток у Маріуполі. Там «Мир» виграв у «Іллічівця-2», обірвавши виїзні невдачі. «Суднобудівник», у свою чергу, отримав 3 очки без гри – як технічну перемогу над «Кристалом». Це дуже доречно після двох поспіль поразок з рахунком 0:7…


02 червня 2017 рік. 17:00. Хмельницький. СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) - «Іллічівець-2» (Маріуполь)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Перше коло – 2:3

Дискваліфіковані: немає – немає

Обидві команди програли у минулому турі – «Поділля» «Енергії» (2:4 в Новій Каховці), «Іллічівець-2» «Миру» (1:3 вдома). Утім, у господарів є вдала домашня 4-матчева безпрограшна серія. А в останньому домашньому поєдинку вони, нагадаємо, поклали на лопатки «Реал-Фарму» (3:0).

Нині для хмельничан поєдинок має велике значення, адже вони перебувають у зоні вильоту. Маріупольці ж нікуди не подінуться зі свого 12-го місця. До того ж, резервна команда цілком може відрядити своїх лідерів в основний склад, як це було в минулому турі.

Утім, для молоді клубу, який підвищився у ранзі й формуватиме команди U-21 та U-19 у Прем’єр-лізі, не треба шукати додаткової мотивації. Останній тур – їхній шанс довести свій рівень тренерам напередодні переходу на новий рівень.


02 червня 2017 рік. 17:00. м.Винники. Стадіон ім. Богдана Маркевича

«Рух» (Винники) - «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: Г.Баранець – немає

«Рух» все ще веде погоню за «Жемчужиною», сподіваючись завоювати все-таки золоті медалі. Для цього треба неодмінно перемагати «Енергію» - суперника, гідного поваги.

Нагадаємо, новокаховці обіграли «Рух» у першому колі (ще коли його очолював Гданський), а також відбирали очки й у інших медалістів. А за кількістю забитих м’ячів «Енергія», виправдовуючи свою назву, вже четверта відразу поруч тих, кому виходити у Першу лігу. Це неймовірний показник.

У той час, як новокаховці в минулому турі обіграли «Поділля» (4:2), «Рух» не зміг втримати перемогу в матчі з «Реал-Фармою» (1:1). Тепер без Г.Баранця господарям треба неодмінно обігрувати менш досвідчених, але гідних суперників.


02 червня 2017 рік. 17:00. м.Вінниця. СК «Нива»

«Нива-В» (Вінниця) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Олександр Сахно (Київська область)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: немає – немає

Вінничани втратили шанси на місце у четвірці найкращих, а «Реал Фарма» все ще утримує цю позицію. Утім, «Балкани» гарантовано без гри візьмуть три очки за «Кристал», тож гостям бажано не програвати.

А ось «Нива-В» має завдання від керівництва – фінішувати якомога вище. У випадку перемоги буде шанс навіть потіснити «Інгулець-2» із шостого місця.


02 червня 2017 рік. 17:00. с.Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка

«Інгулець-2» (Петрове) - «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Віталій Маляр (Хмельницький)

Перше коло – 1:1

Дискваліфіковані: Колесников – Громоляк

Резервний склад першолігового «Інгульця» у минулому турі програв у Білій Церкві «Арсеналу-Київщині», його безвиграшна серія сягнула 3 матчів, до того ж, не допоможе господарям основний форвард Колесников (перебір карток).

У гостей також є втрата – з аналогічних причин Громоляк. Зате повертається в гру після дискваліфікації Худоб’як, тож у лідера гонки бомбардирів буде шанс утримати лідерство в погоні за «золотою бутсою».

Є у гостей і турнірна мотивація – не опуститися нижче свого 10-го місця, а якщо буде осічка «Миру» – й потіснити його з 9-го. «Інгулець-2», який наразі йде шостим, спробує їм у цьому завадити.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору