Новини змагань

MATCHDAY! Анонс матчу у Києві. Перша ліга. 34-й тур

12:30, 1 червня 2017

Анонс стартового матчу 34-го туру у першій лізі сезону 2016/17

Фото: fcskala.com

Останній тур у першій лізі сезону 2016/17 відкриває поєдинок у Києві, «Оболонь-Бровар» зіграє з шаленою і непередбачуваною «Скалою».

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У понеділок, п’ятого черввня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 34-го туру зі спеціальним гостем програми.  

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


01 червня 2017 рік. 19:00. м.Київ. «Оболонь-Арена».

«Оболонь-Бровар» - «Скала»

Арбітр – Дмитро Панчишин (Харків)

Перше коло – 2:2

Дискваліфіковані: немає – Ісаєв

Трансляція та стартові склади - тут

Заключний тур у першій лізі відкриває протистояння «Оболоні-Бровар» та «Скали». Для стриян цей матч – прощальний перед вильотом з дивізіону. Кожен поєдинок на цьому рівні – неоціненний досвід для молодої команди Гнатіва.

«Оболонь-Бровар», попри  місце у серединці, також має локальну мотивацію. Команда, безсумнівно, захоче фінішувати якомога вище (і в горішній половині таблиці), а для цього варто перемагати. Суперника, який в гостях не може здобути перемоги ще з вересня минулого року.

Захоплюючий матч першого кола, який закінчився бойовою нічиєю, налаштовує нас на оптимістичний лад. Останній домашній матч в сезоні на «Оболонь-Арені» - чудовий шанс для «пивоварів» добре попрощатися зі своїми фанами перед відпусткою.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору