Новини змагань

Друга ліга. 33-й тур у тезах (фото, відео)

14:00, 28 травня 2017

Тезами розповідаємо про події у матчах 33-го туру в другій лізі змагань ПФЛ України

Фото: Анатолій Спиця

Тепер від "Жемчужини" багато в чому залежить доля "золота", "Рух" зіграв унічию, а "Кремінь" програв аутсайдеру "Металургу" і залишився "бронзовим". Закручено інтригу знизу таблиці, де все ще чотири команди можуть скласти зброю у профі за підсумками сезону. Найбільше шансів не вилетіти у "Арсенала-Київщини", а трійця знизу побореться.

Більше аналізу і подробиць, 29 травня, о 21:30 на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ "Україна футбольна". Гостем студії стане футбольний фахівець Ігор Жабченко.

Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розповідає про перебіг подій у турі.

  • "Жемчужина" здобула важливу з точки зору боротьби за чемпіонство перемогу над "Балканами". Єдиний гол у зустрічі було забито під кінець першого тайму: оборона зорянців не встежила в центрі штрафного за Паламарчуком. А якби виграли, то питання щодо учасника плей-офф від Другої ліги було б знято, адже в останньому турі зарянці гарантовано отримають три очки за технічну перемогу над "Кристалом". А так уся Зоря наступного туру вболіватиме за вінницьку "Ниву", яка прийматиме "Реал Фарму".

  • "Рух" не зумів витримати "чемпіонський графік", втративши очки у зустрічі з "Реалом Фармою". У компенсований до першого тайму час винниківцям принесла успіх висока свічка у штрафний майданчик одеситів, а в дебюті другої 45-хвилинки "фармацевти" відновили паритет. Ця нічия не тільки практично позбавила "Рух" шансів на перше місце, але і наблизила одеситів до стикових матчів за місце в першій лізі, однак для цього обов'язково потрібно перемагати наступного тижня у Вінниці.

  • "Кремінь" несподівано поступився в Запоріжжі "Металургу", правда, кременчужани вже з першої хвилини грали вдесятьох через вилучення голкіпера. Господарі скористалися шоковим станом суперника, забивши в дебюті йому двічі, на що гості зуміли відповісти лише одним результативним ударом.
  • "Тепловик-Прикарпаття" зазнав першої з листопада домашньої поразки. Франківці не встояли перед вінницькою "Нивою", один з голів забивши силами свого ж гравця, Прошака.

Фото: fc.if.ua

  • "Арсенал" у заключному матчі сезону порадував себе і білоцерківських вболівальників перемогою над дублем "Інгульця". Результат зустрічі вирішив єдиний м'яч, який на перших хвилинах поєдинку забив Бреус.

Фото: arsenalbc.in.ua

  • "Енергія" в рідних стінах не мала проблем у протистоянні з "Поділлям". Чотири рази новокаховчани змушували хмельничан виймати м'яч із сітки воріт, встигнувши при цьому допомогти ще й супернику, одного разу відзначившись за них. Відзначаємо результативність Романа Бочака, який в 11 матчах року забив 15 голів.
  • "Мир" вперше у календарному році виграє на виїзді, а "Іллічівець-2" зазнає четвертої поспіль домашньої поразки. Горностаївці в першому таймі зробили собі необхідну фору в два м'ячі, після перерви опоненти встигли обмінятися голами.
  • "Суднобудівник" отримав три очки від "Кристалу" і зрівнявся з "Поділлям". Обидві команди тепер ділять два останніх рядки в таблиці.
  • "Нікополь" 33-й тур пропускав через непарну кількість команд.
  • наступний тур відбудеться у п'ятницю. Всі матчі ігрового дня знову пройдуть в один день і в один час - о 17:00.

Фото: Анатолій Спиця

  • Технічні дані туру тут

 

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору