Новини змагань

ПФЛ України - 21! Привітання від друзів (оновлюється)

10:00, 26 травня 2017

Відомі та авторитетні люди поздоровили ПФЛ України з 21-річчям від Дня заснування

Артур Валерко, футбольний історик:

«Побажаю ПФЛ найголовнішого - постійного прогресу. Щороку кількість професіональних клубів України приростає саме завдяки Першій та Другій лігам. Ці дивізіони - наймасовіші та найкраще представлені географічно. Вони збирають все більшу глядацьку аудиторію й досить класних футболістів. Провідні клуби ПФЛ успішно адаптуються і в найвищому дивізіоні. Все це - дуже приємно й обнадійливо. Тому варто не спинятися на досягнутому, боротися з недоліками та загрозами, знаходити мудрі рішення в реформуванні формату проведення та лишатися вічно молодими ентузіастами».

 

Микола Павлов, президент Об’єднання футбольних тренерів:

«ПФЛ пройшла випробування часом. Я пам’ятаю як Григорій Суркіс зі своїми однодумцями створювали організацію, і я також був задіяний до цього складного процесу. Ця організації була покликана проводити змагання. Її створення було на часі, адже Євген Котельников та Віктор Банников у ФФУ мали виконувати трішки інші завдання, було важливо їх звільнити від складної і непосильної задачі проводити професіональні змагання.

Зараз ми бачимо, що організація постійно розвивається, вдосконалюється. У цьому я переконався кілька місяців тому, коли ми святкували 20-річчя. Тоді було дуже багато приємних слів і захоплення роботою. Зараз ПФЛ виконує саме ті функції, які від неї вимагають. У непрості для нашої країни часи помітний поступовий рух, прогрес і я бажаю не зупинятися і робити футбол ще кращим».

 

Артем Франков, член Виконкому ФФУ:

«Высоко поднимем мы кубки веселья - ПФЛ отмечает очередной день рождения! Очко-с, господа - и дай вам Бог большого перебора!
Иногда, во дни тяжких раздумий о судьбах Родины и смысл собственного существования, вспомните, насколько вы важны для футбола и сколь огромен ваш вклад в дело его существования - и вам станет намного легче со всех сторон бытия!»

   

Анна Радько, агентство "Стандарт":

«Щиро вітаємо весь колектив! Навколо ПФЛ згуртувалися активні, щирі та яскраві люди! Ви активно розвивається, невпинно рухається вперед та приймаєте нові виклики. З Вами легко і приємно працювати - Ви відкриті до нових ідей! Бажаємо Вам не втрачати запалу, нехай всі задуми втіляться у життя. Розвитку та росту! Нехай до Вас доєднуються такі ж світлі і енергетичні люди. Успіхів та нових звершень!»

 

Володимир Генінсон, президент української Прем’єр-ліги:

«21 рік тому була створена інституція, що розділила на дві частини історію футболу в Україні: саме заснування ПФЛ стало водорозділом, після появи якого організація чемпіонати в усіх рівнях вийшла на незрівнянно вищий рівень. Якраз тому роль ПФЛ у літописі національного футболу неможливо переоцінити. Сьогодні ПФЛ виконує важливу місію, займаючись першим і другим дивізіонами, підтримуючи високий рівень організації змагань. Цього дня бажаю всьому трудовому колективу здоров’я, оптимізму й реалізації творчих планів!»

 

Ігор Жабченко, футбольний тренер:

«Искренне поздравляю Лигу с этим прекрасным праздником. Вы стали совершеннолетними, хотя, важно отметить, что и до этого вы принимали очень серьёзные, взвешенные решения, как взрослая окрепшая во всех смыслах лига. Желаю вам не останавливаться на достигнутом, идти вперёд и радовать болельщиков качественным футболом»

   
«Футбольний клуб «Оболонь-Бровар» щиро вітає Професіональну футболну лігу України з Днем Народження! Бажаємо успішної реалізації всіх запланованих заходів, а також розвитку, процвітання та невпинного руху вперед! Колективу ПФЛ бажаємо міцного здоров'я, благополуччя і нових перемог на благо вітчизняного футболу! Нехай ваше нестримне бажання вдосконалюватись принесе бажані плоди для нашої країни!".
   

Анатолій Бузник, головний тренер студентської збірної команди України:

«Те, що ПФЛ святкує колоритну дату – 21 рік із дня заснування – вагоме досягнення. За ці роки було багато реформ, змін, кроків, спрямованих на популяризацію ліги в Україні. Без сумніву, ця організація має велике і вагоме значення, особливо у нинішній час,для популяризації та розвитку Ліги. За цей час змінилося чимало керівників. Зараз Лігою керує Сергій Макаров, який зі своїми однодумцями у непростий для українського футболу час, намагається вивести організацію і самі змагання на новий якісний рівень. Ця Ліга найбільш вагома для зростання і покращення якості молодих футболістів.

Зараз той час, коли найбільш перспективні футболісти мають нагоду зростати і підвищувати свою майстерність. Ліга дає великий ефект цьому напрямкові. Дарує нових зірочок, які у найближчому майбутньому зможуть прикрасити клуби УПЛ та різних збірних команд України. Хочеться побажати, щоці нинішнє керівництво, і в подальшому Ліга могла виправдати всі сподівання, які покладає на неї клуби, футбольне співтовариство і національна федерація».

   

Валентин Бруньов, генеральний директор українського представництва TM JAKO:

«Друзі! Прийміть найщиріші побажання з нагоди дня народження ПФЛ. Це – новий етап вашого життя, нова злітна смуга, і нехай вона буде успішним стартом у польоті до нових мрій та цілей. Ми із вами разом долаємо славний шлях. Ми впевнені: тільки спільними зусиллями – клубів, бізнесу, вболівальників - зможемо зробити змагання стабільними та популярними. У ПФЛ попереду нові досягнення, нова історія. Віримо, в цю історію ви впишете ще багато яскравих сторінок. Бажаємо енергії, оптимізму та широких можливостей».

 

"Футбольний клуб «Десна» щиро вітає Професіональну футбольну лігу України з 21-річчям!

Бажаємо успішного розвитку, реалізації всіх запланованих проектів, натхнення та віри в розвиток українського футболу. Більша увагу громадськості прикута до УПЛ, і це не дивно, та справжня чоловіча гра відбувається саме в ПФЛ. Адже Перша та Друга ліга наймасовіші змагання, і охоплюють географічно майже всю Україну! Не зупиняйтеся на досягнутому та продовжуйте підтримувати та розвивати професійний спорт в нашій країні"

"ПФЛ Украины исполняется 21 год. С каждым годом уровень соревнований, проводимых под эгидой ПФЛ, неизменно растет. На карте Украины появляются новые клубы, которые проявляют себя с положительной стороны как в Первой лиге, так и во Второй. Стоит отметить, что благодаря усилиям ПФЛ растет интерес к чемпионатам и со стороны болельщиков.
Желаем коллективу ПФЛ неиссякаемого оптимизма, энергии и осуществления намеченных целей!"
Футбольний фотограф Анатолій Спиця:
"Коли людина на своєму місці і виконує роботу з любов'ю, виходить дуже добре.
Коли працюють професіонали, коли #живешФутболом, результат завжди заслуговує найвищої оцінки.
21 рік - це величезний обсяг кропітливої роботи. Хочеться побажати не зупинятися на досягнутому. Ви робите важливу справу. Дякую Вам за професіоналізм! Здоров'я і наснаги! І щоб усі стадіони мали гарний газон і заповнені трибуни!"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору