Новини змагань

Олександр Дикий: на останньому домашньому матчі "Арсенал-Київщину" шалено підтримають (фото, відео)

15:00, 25 травня 2017

ФК «Арсенал-Київщина» провів «Зірковий урок футболу»

Фото: прес-служба ФК "Арсенал-Київщина"

«Зіркові уроки футболу» — всеукраїнський проект ПФЛ та партнерів, мета якого — допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з уболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам — отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

Другий сезон проекту став наймасштабнішим, вже побив рекорди відвідуваності. В понеділок столичний «Оболонь-Бровар» став організатором свята для більш як 1000 школярів. 23 травня учні одразу чотирьох білоцерківських шкіл взяли участь у святі від ФК «Арсенал-Київщина».

У вівторок команда запросила учнів загальноосвітніх шкіл №3, 13, 18 та 21 на стадіон «Трудові резерви». Більш як 60 дітей стали безпосередніми учасниками майстер-класу. Він традиційно розпочався із розминки, естафет, в яких дітям допомагали футболісти. Перемогу святкували юні спортсмени ЗОШ 18.

«Зірковий урок футболу» від «Арсенала-Київщини» завершився грандіозним футбольним матчем, в якому всі близько 60-ти школярів зіграли проти професіональних гравців.  Також було фото на добру пам`ять та подарунки від партнерів проекту - ТМ JAKO, Живчик та Видавництва «Школярик».

Віце-президент клубу Олександр Дикий: «Це було справжнє свято для наших дітей. Подивіться як у них горять очі. Ми вдячні Професіональній футбольній лізі за можливість долучитися до цього проекту. Наш клуб і надалі братиме активну участь в популяризації футболу. Дякую керівникам шкіл за те, що відгукнулися на нашу пропозицію. 27 травня «Арсенал-Київщина» проводитиме останній матч сезону. Тому ми очікуємо, що на поле стадіону «Трудові резерви» прийдуть наші вболівальники і серед них ми побачимо в тому силі і сьогоднішніх дітей».

Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу і комунікацій ПФЛ: «Ми щиро дякуємо клубам ПФЛ за підтримку ініціативи ліги та організацію свята для дітей. Наш спільний соціальний проект є актуальним та важливим. Ми впевнені, що футбол має бути відповідальним, брати участь у житті дітей і допомагати їм рости здоровими та активними».

Першого червня в рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей ФК «Черкаський Дніпро» проведе майстер-клас для вихованців білозірської академії.

Фото: прес-служба ФК "Арсенал-Київщина"

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору