Новини змагань

Футбол має бути відповідальним. "Зірковий урок футболу" від "Оболоні-Бровар" (фото, відео)

13:10, 23 травня 2017

ФК «Оболонь-Бровар» провів наймасовіший «Зірковий урок футболу»

В останній шкільний тиждень панує святковий настрій:  вже скоро розпочнуться літні канікули, найулюбленіший період життя всіх дітей. На початку тижня серію останніх весняних «Зіркових уроків футболу» Другого сезону розпочав столичний «Оболонь-Бровар».

В понеділок 22 травня свято футболу від "Оболоні-Бровар" побив рекорди відвідуваності. Керівництво столичного клубу влаштувало спортивне свято для  1000 дітей, запросивши до у часті команди шкіл 245 та 170.   Для "Оболоні-Бровар" участь у проекті вже стала доброю традицією: минулого сезону клуб став одним із 10 учасників проекту,  запросивши дітей на "Оболонь-Арену". Заболотний Віктор Павлович, директор столичної школи 170, відмічає соціальну активність клубу, який  працює із дітьми, проводячи розіграши під час футбольних матчів, заохочуючи дітей до участі у шоу.

За словами спортивного директора «Оболоні-Бровар», Олександра Івановича Різниченка,  організаторам вдалося знайти такий формат свята, що був би найцікавішим для дітей різних класів, різного віку, різних захоплень. Робота над організацією «Зіркового уроку» проходила більше місяця, керівництво ретельно працювало над загальною концепцією свята, конкурсами, естафетами.

Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу і комунікацій ПФЛ:

«Головним завданням проекту не є  шоу заради шоу, свято заради свята.  Надихнути дітей на нові перемоги, відкрити нові сторінки у житті дітей, нові таланти та можливості. Найцікавіше завжди залишається за  кадром. Але навіть впродовж однієї зустрічі футболісти «Оболоні»  створили  низку ситуацій успіху для дітей, дали їм можливість повірити в себе. Гра є їхнім захопленням, діти змагались із професіоналами проти професіоналів і мають пишатись собою. Вони змогли виграти, хоча це було непросто!»

Сергій Гусенцев, прес-аташе ФК «Оболонь» зазначає:

«Сьогодні був прекрасний день! Діти не приховували задоволення від спілкування із футболістами. Свято залишило масу позитивних вражень та емоцій. Дітям важлива увага та турбота з боку клубу. Ми активно співпрацюємо зі школами і ми сподіваємося на зустрічі із юними вболівальниками та їхніми батьками під час матчів «Оболоні-Бровар».

За словами начальника відділу змагань ПФЛ Євгенія  Мороза, зустрічі із наймолодшими вболівальниками вкрай важливі. «Футбол має бути соціально відповідальним. «Зіркові уроки футболу»  можуть змінити захоплення дітей, відірвати їх від комп`ютерів, заохотити до здорового способу життя та найпопулярнішої гри.  Масовий футбол – основа футболу професіонального. Розвиток професіонального футболу неможливий без роботи із наймолодшими вболівальниками», - зазначає  Євгеній Мороз.

 

Ми щиро дякуємо «Оболоні-Бровар», клубу, який влаштував наймасовіший Зірковий урок футболу в історії проекту. Сьогодні  білоцерківський Арсенал-Київщина доєднався до Другого сезону проекту «Зіркові уроки футболу», що цього року проходить за підтримки найсмачнішого партнера Живчик, провідного європейського бренду спортивного екіпірування Яко, вітчизняної Гери та  постачальника найякісніших зошитів, ТМ Школярик.

Фото: прес-служба ФК "Оболонь-Бровар"

Прес-служба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору