Новини змагань

"Кремінь" - у першій лізі, "Жемчужина" повертає лідерство. Друга ліга. 32-й тур у тезах (фото, відео)

19:25, 22 травня 2017

Тезами розповідаємо про події у матчах 32-го туру в другій лізі змагань ПФЛ України

Фото: Анатолій Спиця

"Кремінь" здійснює мрію тисяч власних уболівальнків і підвищується у класі. Щоправда, осічка з "Балканами" віддаляє комаду від "золотих" медалей. Дебютанти "Жемчужина" і "Рух" можуть догратися до "Золотого матчу", а за виліт все ще борються чотири команда, кожна з яких може стати єдиною на вихід до аматорів.

Більше аналізу і подробиць, 23 травня, о 21:30 на телеканалі XSPORT у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ "Україна футбольна". Гостем студії стане футбольний фахівець Павло Кикоть.

Інформаційний партнер ПФЛ ua-football.com коротко тезами розповідає про перебіг подій у турі.

  • "Кремінь" врятував нічию у домашньому матчі з "Балканами", проте цього вистачило господарям, щоб забезпечити собі вихід до першої ліги. На гол Златова після перерви відповів Козлов, який забиває в п'ятому матчі поспіль. Матч був дуже нервовим, а зорянці, до того ж, були змушені догравати удесятьох через вилучення Опрі за «фол останньої надії». У своїй історії «Кремінь» шість років виступав навіть у вищій лізі, пограв він і в першій лізі. Щоправда з 2005-го року незмінно виступає у другій лізі, ставши призером цих змагань.

  • "Реал Фарма" не зумів скористатися осічкою "Балкан", щоб наростити важливу перевагу в боротьбі за четверте місце, яке дає право зіграти в перехідних матчах за вихід до першої ліги. "Фармацевти" поступилися "Поділлю". Хмельниччани знову забили вдома тричі. Одесити продовжують залишатися четвертими, але незабаром зорянці отримають три очки від "Кристала", а це означає, що у команди Лиховидова дефіцит два бали.

  • Рух" здобув нелегку перемогу над "Тепловиком", але поступилися першою сходинкою "Жемчужині" за додатковим  показниками – різницею м’ячів. Борис Баранець після проходу правим краєм став автором єдиного голу.

  • "Нива" вела до перемоги матч проти "Арсеналу-Київщини", однак пропустила в компенсований час, втративши можливість відірватися від "Енергії".

  • дербі Херсонщини - "Мир" - "Енергія" завершилося нульовою нічиєю. Цієї весни горностаївський "Мир" виграв тільки два матчі, наслідком чого стало падіння в нижню частину таблиці.
  • повернення "Металурга" на головну арену Запоріжжя не принесло господарям багато радості. "Нікополь" тричі розписався у воротах господарів, на що ті зуміли відповісти лише одним результативним ударом. Напенво через це запоріжці виступили з повідомленням, що вони повертаються у 33-му турі на базу у Великий Луг.

  • заключний матч туру у Одесі міг взагалі не відбутися, але "Суднобудівник" все ж виїхав у гості до "Жемчужини", де пропустив сім сухих м'ячів. Могло опинитися у воротах миколаївців значно більше, але "Жемчужина" обмежилася "малою" дозою. Миколаївці в п'яти останніх матчах пропустили 25 голів, забивши лише один.
  •  через зняття "Кристала" "Іллічівець-2" без гри отримує три очки.
  • "Інгулець-2" вихідний у зв'язку з непарною кількістю команд у дивізіоні.
  • Технічні дані туру тут

 

Прес-служба ПФЛ

ua-football.com - інформаційний партнер ПФЛ України

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору