Новини змагань

Лишився "Кремінь". Друга ліга. 32-й тур. Анонс матчів

19:45, 20 травня 2017

Анонс матчів 32-го туру сезону 2016/17 у Другій лізі

Фото: fckremen.com

"Жемчужина" та "Рух" уже оформили вихід до першої ліги, а "Кременю" лишилося зробити один крок. Але головне для цих трьох клубів - хто які отримає медалі. За три тури до фінішу ще нічого не зрозуміло. Те ж стосується і тієї єдиної команди, яка залишить другу лігу і опиниться серед аматорів. Внизу точить боротьба серед чотирьох команд.

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У вівторок, 23 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна», де разом із експертом у студії буде розібрано найбільш цікаві матчі.

 Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Інгулець-2» пропускає цей тур. Матч «Іллічівець-2» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


Анонс матчу "Металург" - "Нікополь" (1:3) - тут


21 травня 2017 рік. 15:00. м.Кременчук, «Кремінь-Арена» мені Олега Бабаєва»

«Кремінь» (Кременчук) – «Балкани» (с.Зоря, Одеська область)

Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ)

Перше коло – 0:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Вочевидь, центральний матч туру й один із найважливіших поєдинків, які ще залишилися між групою лідерів. «Кремінь» іде третім із 64 очками й уже в цьому турі офіційно гарантує собі бронзові медалі. А ось «Балкани» з 53 очками ведуть відчайдушне переслідування «Реал Фарми» та четвертого місця.

У випадку перемоги шанси гостей на стикові матчі суттєво підвищуються, тому, звісно, вони їдуть у Кременчук за очками. Тим більше, що мінімальна перемога над «Нікополем» завдяки пенальті від М.Златова у минулому турі стала для «Балкан» уже четвертою поспіль.

Рівно стільки ж не знають поразок і кременчужці (три перемоги та одна нічия). У минулому турі підопічні Ященка забили сім м’ячів без відповіді у ворота «Суднобудівника» на його полі.

Важлива обставина: ще з минулої осені «Кремінь» не програє вдома упродовж уже 11 матчів поспіль (9 перемог і лише 2 нічиї). Цього року на своєму полі команда взяла 11 очок із 15 можливих.


21 травня 2017 рік. 17:00. Хмельницький. СК «Поділля»

«Поділля» (Хмельницький) - «Реал Фарма» (Одеса)

Арбітр – Роман Блавацький (Львів)

Перше коло – 0:2

Дискваліфіковані: немає – немає

«Поділля» у зоні вильоту – важкий травневий графік надав їм лише чотири очка, зате всі вдома. У той же час «Реал Фарма» не знає поразок упродовж уже цілих дев’яти матчів поспіль.

Хмельничани у минулому турі вели в рахунку в Івано-Франківську, однак у підсумку поступилися «Тепловику-Прикарпаттю». Тепер молода команда спробує дати вдома бій головному претендентові на четверте місце, адже щоб піднятися з передостаннього місця – необхідно брати очки по максимуму.

«Реал Фарма» після трудової мінімальної перемоги над «Миром» готується до першого виїзду з початку травня. Між двома домашніми матчами в одеситів була технічна перемога над «Кристалом», і цей матч взагалі-то планувався в гостях.


21 травня 2017 рік. 17:00. м.Винники. Стадіон ім. Богдана Маркевича

«Рух» (Винники) - «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Перше коло – 1:0

Дискваліфіковані: немає – Веприк

«Рух» – у чудовому настрої. Перервавши невдачі виїзних матчів, винниківський клуб виграв у Білій Церкві й достроково підвищився в класі. Це – величезне досягнення для клубу, який проводить дебютний сезон на всеукраїнському професіональному рівні.

Утім, на цьому винниківці не зупиняються. У них стоїть завдання – здобути золоті медалі, а на цьому шляху потрібно вигравати усі матчі, які тільки залишилися. Навіть проти сильних, вольових, непоступливих суперників.

«Тепловик-Прикарпаття» у минулому турі поступався на своєму полі «Поділлю», однак у другому таймі перевернув гру. Два голи Боришкевича зі стандартів дозволили івано-франківцям здобути вольову перемогу, а їх автора ПФЛ спільно зі Sport Arena визнав найкращим гравцем туру.

У Львівську область гості їдуть без досвідченого Веприка – дискваліфікований півзахисник пропускає тур. Але у першому колі, коли він ще не грав за них, «Тепловик-Прикарпаття» вдома створив проблеми «Руху», хоча й програв з мінімальним рахунком через автогол.


21 травня 2017 рік. 17:00. м.Вінниця. СК «Нива»

«Нива-В» (Вінниця) - «Арсенал-Київщина» (Біла Церква)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: Браславський – Авдалян

«Нива-В» втратила шанси на четверте місце, але, як для першого сезону після повернення вінницького футболу на всеукраїнський професіональний рівень, команда досягнула великого прогресу й справедливо претендує на місце у групі лідерів.

Тож на своєму полі навіть без дискваліфікованого основного форварда Браславського їм варто грати на перемогу (тим більше, двоє гравців повертаються після дискваліфікацій, і серед них – нападник Сторубльовцев).

А от білоцерківцям після поразки від «Руху» не допоможе основний півзахисник Авдалян. І це погана новина, адже від зони вильоту їх відділяє лише два очка.


21 травня 2017 рік. 18:00. с.Горностаївка, Херсонська область. Стадіон «Затис».

«Мир» (Горностаївка) – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Денис Резніков (Кам’янське)

Перше коло – 3:1

Дискваліфіковані: Іздебський – немає

«Мир» зіграє останнє цього року обласне дербі. При цьому для команди із Горностаївки воно важливе, адже наразі вона відстає на три очка від «Енергії», а фінішувати вище сусідів – це давнє завдання й мотивація для всіх команд Херсонщини.

«Мир» виступає нестабільно, але при цьому вдома лишається непоступливим. На своєму полі він не програє 5 матчів поспіль, у той час, як у гостях не може виграти упродовж аналогічного періоду.

Проти «Енергії» не зіграє її колишній гравець Іздебський (перебір карток), утім, ще кілька екс-новокаховців і зараз грають за «Мир». Сама команда Федорчука минулий тур пропускала, отримавши три очки за технічну перемогу над «Кристалом». В останніх двох матчах до того «Енергія» сенсаційно позбавила очки лідерів – 1:1 з «Кременем» і 1:0 з «Жемчужиною».


22 травня 2017 рік. 17:00. Одеса. «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Арбітр – Ігор Бич (Київ)

Перше коло – 2:1

Дискваліфіковані: Долінський – немає

У попередньому турі «Жемчужина» виграла у Маріуполі, здобувши перемогу над «Іллічівцем-2». Завдяки цій перемозі одеська команда у першому ж сезоні на професіональному рівні забезпечила собі підвищення у класі. Вихід у Першу лігу відразу ж у дебюті – величезне досягнення, з чим можна лише привітати «Жемчужину».

У першому матчі після такого великого досягнення одесити прийматимуть одного із аутсайдерів – «Суднобудівник». В останніх чотирьох матчах миколаївці зазнали чотирьох поразок із загальним рахунком 1:18, у тому числі, отримавши сім голів без відповіді від «Кременя» у минулому турі.

Утім, турнірна ситуація неабияк мотивує гостей – відступати їм просто нікуди. А у господарів, до того ж, є втрати – в тому числі дискваліфікація юного хавбека Долінського, який навесні в свої 19 років встиг уже довести свій рівень і показати себе у складі «Жемчужини».

Одеський клуб наразі рівний за очками з «Рухом», і обидва ці клуби лише на три очка випереджають «Кремінь». Тож цей матч також матиме величезне значення для визначення чемпіона.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору