Новини змагань

MATCHDAY! 32-й тур стартує на "Славутич Арені"

12:00, 20 травня 2017

Сьогодні стартує 32-й тур змагань ПФЛ України

Фото: fcmetalurg.com

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Перш за все це стосується наявності архіву усіх матчів змагань ПФЛ, починаючи з сезону 1996/97. Разом із тим більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У вівторок, 23 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна», де разом із експертом у студії буде розібрано найбільш цікаві матчі.

 

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


«Інгулець-2» пропускає цей тур. Матч «Іллічівець-2» - «Кристал» не відбудеться через зняття ФК «Кристал» зі змагань


20 травня 2017 рік. 17:00. м.Запоріжжя, «Славутич Арена»

«Металург» (Запоріжжя) – «Нікополь»

Арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: Радомський – Вакулінський, Криви, Махнєв

Можна лише привітати футбольний клуб «Металург» із отриманням довгоочікуваних спонсорів. Також команда вперше з минулого року повертається на головний стадіон міста, що гарантує підвищену увагу глядачів. Нагадаємо, за календарем суперники мали зустрітися у Запоріжжі ще у першому колі, однак у запоріжців на той час не було змоги провести матч на «Славутич-Арені», тож, за погодженням двох клубів, поєдинок було проведено на більш скромній і доступній арені у Нікопольському районі.

Тож матч другого кола відбувається саме на полі «Металурга», і господарям конче потрібна перемога. Як для покращення турнірної ситуації, де команда балансує над зоною вильоту, так і для підняття ажіотажу у зв’язку з приходом нових спонсорів та сподіванням на кращу долю запорізького футболу. При цьому минулий тур «Металург» пропускав, отримавши довгоочікуваний перепочинок у щільному травневому графіку. А от «Нікополь» їздив аж у Одеську область, де поступився з мінімальним рахунком «Балканам», втративши за підсумками гри відразу кількох лідерів.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаціний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору