Новини змагань

Знайти спільну мову з дітьми. ФК "Балкани" доєдналися до "Зіркових уроків футболу"

15:00, 18 травня 2017
 Футболісти та тренери зорянських «Балкан» взяли участь у «Зірковому уроці футболу» для дітей місцевої школи-ліцею

Фото: fcbalkans.com.ua

На початку тижня, 15 травня, зорянські "Балкани" доєдналися до проекту ПФЛ "Зіркові урокі футболу" і зустрілися з учнями зорянської школи-ліцею. Цей день має надовго запам'ятатися учням шостих і сьомих класів навчального закладу, для яких тренерський штаб та гравці на центральному полі стадіону імені Бориса Тропанця провели відкритий урок футболу.

Під час спортивного свята юнаки і дівчата, одягнувши клубні футболки, отримали унікальну можливість не лише долучитися до гри мільйонів, але і познайомитися поближче зі своїми кумирами. Разом із юнаками ідівчатами тренувалися і грали у футбол головний тренер команди Андрій Пархоменко, тренери Валентин Полтавець та Ігор Шуховцев, захисники Богдан Саламаха, Вадим Златов, півзахисники Дем'ян Пєнов, Володимир Гаврилюк. Після цікавого і насиченого уроку учні отримали на згадку подарунки, солодкі призи, а також клубну атрибутику.

Микола ЗЛАТОВ, віце-капітан ФК "Балкани": "Перед "Зірковим уроком футболу" ми трохи хвилювалися, адже нам, футболістам, самим доводиться постійно чогось вчитися. А тут уже звичайні діти були нашими учнями, з якими треба було знайти спільну мову і зробити заняття максимально цікавим та корисним для них. Думаю, що все вийшло просто здорово. Такі спортивні свята, що несуть в собі багатенно позитивних емоцій та заряд енергії, запам'ятовуються надовго".

Як пройшов «Зоряний урок футболу» в селі Зоря Саратського району дивіться у відеоролику, присвячений цій події.

Андрій ПАРХОМЕНКО, головний тренер ФК "Балкани": "Ми з великим задоволенням підтримали ініціативу ФФУ та ПФЛ, яка спрямована на розвиток та популяризацію нашого прекрасного виду спорту. Такі Всеукраїнські проекти необхідно регулярно проводити частіше, щоб з раннього віку привчати наше підростаюче покоління нашої країни не тільки до занять спортом, але і здорового способу життя".

Технічним партнером свята виступають ТМ JAKO, що дарує школам фірмові м`ячі, «Живчик», «Школярик» та «Gera». В другому сезоні “Зіркові уроки футболу” охоплять 30 міст та містечок України за участі більш, ніж 1000 дітей. “Зіркові уроки футболу” – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

Фото і відео: прес-служба ФК "Балкани"

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору