Новини змагань

MATCHDAY! Західноукраїнське видовище, очікування в Білій Церкві. Друга ліга. Анонс матчів 31-го туру

08:00, 17 травня 2017

Анонс матчів 31-го туру сезону 2016/17 у другій лізі

Фото: fcruh.com

Травень насичений на події. Учора стартував 31-й тур мінімальною перемогою одеської «Реал Фарми» над «Миром». Програма туру складається з трьох ігрових днів.

«Металург», який отримав напередодні генерального спонсора – страхову компанію Євроінс Україна, може перевести подих, адже пропускає тур через непарну кількість команд. «Енергія» отримає технічних три очки за незіграний матч з «Кристалом».

Центральним можна назвати гру сусідів по турнірній таблиці «Інгулець-2» – «Нива-В», а от «Реал Фарма» спробує втриматися на четвертій сходинці і сьогодні прийме на власному стадіоні амбітний «Мир». Цікавим має вийти і західноукраїнське дербі «Тепловик» – «Поділля». Та й поєдинок вкрай амбітних «Балкан» та «Нікополя» точно викличе зацікавленість у вболівальників.

 

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У четвер, 18 травня, о 21:30 в ефір телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 31-го туру.  Експертом виступить Ігор Жабченко.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


17 травня 2017 рік. 14:00. с.Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка

«Інгулець-2» (Петрове) - «Нива-В» (Вінниця)

Арбітр – Олександр Кальонов (Львів)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: немає – Сторубльовцев, Хохлов

Матч сусідів по турнірній таблиці матиме для них напрочуд велике значення. Нині шосту й сьому команди першості розділяє п’ять очок. Причому, за чотири тури до завершення на четверте місце, куди прагнуть обидві команди, претендують такі сильні (й більш успішні) на сьогодні конкуренти, як «Балкани» і «Реал Фарма».

До статусу «матчу за шість очок» додамо ще й той факт, що господарям залишилося провести менше матчів, аніж іншим (три – 32 тур «Інгулець-2» пропустить). Так що резервістам першолігового клубу в передостанньому домашньому матчі сезону треба старатися перемагати.

У гостей є така перевага, що минулого туру вони відпочивали. До того встигли сенсаційно обіграти «Рух», прославившись на весь дивізіон. Якраз з винниківським клубом грав у минулому турі «Інгулець-2» – і хоча поступився, але дав йому бій (2:3). Побачимо, чи вдасться реваншуватися перед нивівцями за поразку в першому колі. Й заодно наростити відрив – бо у випадку успіху якраз гості його скоротять.


17 травня 2017 рік. 15:00. м.Миколаїв. Центральний міський стадіон.

«Суднобудівник» (Миколаїв) - «Кремінь» (Кременчук)

Арбітр – Євгеній Цибулько (Черкаська область)

Перше коло – 0:3

Дискваліфіковані: Толгаренко, Мінський, Колесниченко – немає

Відразу троє гравців пропустять звітний тур у господарів – і при скромності їхнього складу це просто грандіозна втрата. Правда, на стороні миколаївців – фактор рідного поля, адже черговий матч вони проведуть в рідному місті, хоча по ходу сезону їм довелося поскитатися – і в Первомайську приймали суперників, і навіть в Одесі.

«Кремінь», зважаючи на знову загострену медальну боротьбу, їде до «корабелів» лише за перемогою. У випадку успіху є шанс зрівнятися за конкурентами. А триматчева безпрограшна серія (перемоги над «Реал Фармою» та «Іллічівцем-2», нічия з «Енергією») мотивують гостей на нові звершення.


17 травня 2017 рік. 16:00. м.Біла Церква. ЦДЮНСБ «Трудові резерви»

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) - «Рух» (с.Винники)

Арбітр – Дмитро Резніков (Кам’янське)

Перше коло – 1:5

Дискваліфіковані: Омоко – немає

Фото: fcruh.com

Білоцерківці останнім часом були в смузі удач – і мали всі шанси у Хмельницькому продовжити безпрограшну серію до чотирьох матчів, але не втримали перевагу в два голи у матчі з «Поділлям».

До того ж, матч проти одного з конкурентів у боротьбі за виживання ще й обернувся дискваліфікацією Омоко. 35-річний нігерієць – не просто найдосвідченіший гравець білоцерківської команди, а ще й ватажок оборони. Без нього буде важко втримати «Рух», який в минулому турі розправився з «Інгульцем-2» (3:2).

Утім, в гостях винниківці грають невдало, а от «Арсенал-Київщина» навесні вже встиг двічі сенсаційно відібрати очки у претендентів на медалі – «Жемчужини» і «Кременя». Чия візьме цього разу?


17 травня 2017 рік. 17:00. с.Зоря. Стадіон ім. Б.Я.Тропанця.

«Балкани» (с.Зоря, Одеська область) – «Нікополь»

Арбітр – Віктор Арановський (Київ)

Перше коло – 3:1

Дискваліфіковані: немає – немає

Трансляція YouTube

«Балкани» прекрасно грають останнім часом, вигравши три матчі поспіль. Однак менш досвідчений «Нікополь» має аналогічні результати. Команда досвідченого тренера Варжеленка уміє закритися й знівелювати переваги суперників – навіть топ-клуби дивізіону нерідко втрачали очки в матчах проти цього добротного колективу однодумців.

Утім, господарі прагнуть зачепитися за плей-оф, тому в домашньому матчі спробують продовжити успішну серію. Тим більше, останнім часом їм дається результативна гра, а ще й повертається після дискваліфікації провідний півзахисник команди Пархоменко-молодший.


18 травня 2017 рік. 15:00. м.Маріуполь. «Західний».

«Іллічівець-2» (Маріуполь) - «Жемчужина»

Арбітр – Олександр Сахно (Київська область)

Перше коло – 1:3

Дискваліфіковані: Волк – немає

Фото: fczhemchuzhina.od.ua

Маріуполь прийме чергову сильну команду. Тут вже гостювали всі претенденти на медалі та зону стикових матчів, а наступного туру резерв «Іллічівця» отримає три очки в якості технічної перемоги над «Кристалом». Тож нема сумнівів – господарі навіть без дискваліфікованого Волка, забивного молодого гравця, спробують дати бій одному з головних фаворитів сезону.

Разом із тим, ми не знаємо, чи дозволить собі ще раз оступитися «Жемчужина». Ще недавно команда лідирувала з солідним запасом, однак обірвала свою грандіозну безпрограшну серію й нині четвертий тур поспіль не може виграти – і це найбільша з діючих невдалих серій команди.

Після поразки від «Енергії» та втрати одноосібного лідерства одесити налаштовані зіграти на повну силу й із максимальною самовіддачею, адже за класом та грою це справді особлива команда, яка справедливо претендує на підвищення в класі в дебютному ж сезоні.


18 травня 2017 рік. 18:00. м.Івано-Франківськ. «Рух».

«Тепловик» (Івано-Франківськ) - «Поділля» (Хмельницький)

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Перше коло – 1:2

Дискваліфіковані: Гапончук, Приймак – Морговський

В різному настрої підходять суперники до західно-українського дербі. Зустрічаються дві найвідвідуваніші команди Другої ліги, котрі синхронно повернули в свої області професіональний футбол. «Тепловик-Прикарпаття» встиг приємно здивувати матчами проти грандів «Кременя» та «Жемчужини», однак в минулому турі програв у Горностаївці та опустився глибше в таблиці.

До всіх прикростей, команда гостей перервала успішну серію й не поповнила бомбардирський доробок свого лідера Худоб’яка. А в матчі з подолянами прикарпатцям не допоможуть Гапончук і Приймак – і це суттєва втрата для їхньої оборони. У гостей через перебір карток не зіграє Морговський.

Утім, «Поділля» їде до Івано-Франківська в гарному настрої. Команда на піднесенні після вольової перемоги над «Арсеналом-Київщиною», коли голи Охрончука, Степаненка та Якубова допомогли господарям здолати білоцерківців. Таким чином, хмельничани покинули останнє місце й, відстаючи на два очки від конкурентів, мають шанс вперше з 4-го туру залишити зону вильоту. Погодьтеся, чудова мотивація навіть в виїзному матчі проти суперника,який має більш досвідчених футболістів та добре виступає вдома.

 

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору