Новини змагань

Ігнор лідерів. Перша ліга. 30-й тур. Молодь.

07:30, 17 травня 2017

Аналізуємо кількість молодих футболістів у 30-му турі першої ліги змагань ПФЛ

Олег Мозіль. Фото: gornyak-sport.net

На матчі 30-го туру першої ліги було заявлено 40 гравців, які входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант (1996 року народження та молодші). З них на поле вийшло 19 футболістів — 15 зі стартових хвилин та четверо на заміну. 21 гравець залишився на лаві для запасних.

 

Найбільше потенційних кандидатів до молодіжної збірної України було заявлено за стрийську "Скалу" — 12. З них семеро вийшли в основному складі. Проігнорували молодих гравців у заявці "Іллічівець", "Верес", "Суми", "Інгулець" та "Десна". Не наважилися довірити місце в основі молодим виконавцям тренери клубів "Арсенал", "Гірник-Спорт" та "Черкаський Дніпро".

Зі старту гри коучі першолігових команд довірили місце у воротах чотирьом молодим голкіперам. Воротар "Полтави" захищав 20-річний Володимир Кринський, "Скали" — 19-річний Олег Білик, "Оболонь-Бровар" — 21-річний Назарій Федорівський, а "Буковини" — 21-річний Олег Мозіль. Найуспішнійший матч провів Назарій Федорівський, який залишив свої ворота «сухими». Найбільше пропустив Олег Білик — 3 м’ячі.

 

Прес-служба ПФЛ

Премія Золотий талант України - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору