Новини ліги

Президент для дітей. "Нива-В" долучилася до "Зіркових футболів"

17:10, 16 травня 2017

«Нива-В» провела «Зірковий урок футболу» для майже 200 молодшокласників Вінницької школи № 21


Минулого тижня "Нива-В" долучилася до соціального проекту “Зірковий урок футболу” у Вінницькій школі № 21. На базі стадіону цього навчального закладу працює футбольне відділення ДЮСШ «Темп», тож десятки учнів добре обізнані з Грою номер один.

"За останні 20 років футбольна збірна нашої школи є найтитулованішою в місті. Недарма її випускники грають у відомих клубах Польщі та України", – сказав вчитель ДЮСШ «Темп» і вчитель фізичного виховання школи № 21 Дмитро Малиновський.

На захід завітала «Нива-В» практично в повному складі, разом з почесним президентом Василем Вовком, старшим тренером Юрієм Солов’єнком і капітаном Колінсом Нгахою. Урок футболу зібрав близько 200 учнів 21-ї школи молодшого шкільного віку (та інших мешканців мікрорайону). Відкрив спортивне свято директор школи № 21 Андрій Космина.

"Вдячні, що «Зірковий урок футболу» у Вінниці починається саме з нашої школи. Починаючи з 2003 року, на міських шкільних спартакіадах, вона п’ять разів перемагала, двічі була срібним призером і тричі – бронзовим. Ще ми були срібним призером турніру до «Євро-2012», – сказав Андрій Космина. – До речі, в нашій школі в футбол залюбки грають не лише хлопці, але й дівчата – в першу чергу молодшого шкільного віку".

Пан Вовк вручив колективу школи комплект з п’яти футбольних м’ячів та фірмову футболку «Ниви-В» з автографами всіх гравців. Також кожен учасник спортивного свята отримав квиток на матч «Ниви-В» з «Арсеналом-Київщиною».

"Велика подяка ФФУ і ПФЛ від "Ниви-В", керівництва школи, дітей і батьків за підтримку “Зіркового уроку футболу”. Думаю, що тепер будемо проводити такі заходи регулярно, – зазначив Василь Вовк. –  Згадую, як сам в юності грав в футбол. В нашому невеличкому селі на Шаргородщині були три команди, які боролися за першість. Це було настільки захоплююче, що за нашими баталіями приходили спостерігати батьки. Це була чесна боротьба, принципів якої дотримується єдиний професійний футбольний клуб Вінниччини «Нива-В».

Далі почалося найцікавіше для малечі – нивівці розбилися на пари, які проводили з 10-а класами різноманітні конкурси і майстер-класи. В деяких з них взяли участь й педагоги! Найкращі учасники свята отримали в подарунок спортивні сумки, рюкзаки, кепки, пляшки напою «Живчик» та зошити. На завершення – фото на згадку і роздача автографів.

Діти отримали масу задоволення, адже чимало з них займаються грою № 1.

– Мені сподобалося, що до нас приїхали професійні футболісти. Вони показали багато цікавих прийомів, – сказав третьокласник Женя Клименко.

– Я почав займатися футболом в шість років. Хочу бути схожім на Ліонеля Мессі, а грати за «Шахтар» або «Ниву-В», – поділився другокласник Саша Лебідь.

Технічним партнером свята виступають ТМ JAKO, що дарує школам фірмові м`ячі, «Живчик», «Школярик» та «Gera». В другому сезоні “Зіркові уроки футболу” охоплять 30 міст та містечок України за участі більш, ніж 1000 дітей. “Зіркові уроки футболу” – всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, що має допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей, активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників.

 

Фото: прес-служба ФК "Нива-В"

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору