Новини ліги

ФК "Геліос" розкриває футбольні таланти

14:30, 16 травня 2017

ФК «Геліос» провів «Зірковий урок футболу» для юних спортсменів

«Зіркові уроки футболу» став наймасштабнішим соціальним проектом клубів ПФЛ за всю історію ліги. В Другому сезоні  вже 20 клубів провели майстер-класи для дітей, об`єднавши більше 1000 школярів з різних куточків України.

Новий тиждень розпочався із свята футболу, організатором якого став харківський «Геліос». Віталій Комарницький, Антон Кіча, Євгеній Волинець на чолі із наставником «сонячних» Сергієм Сизихіним завітали до учнів ЗОШ №62.

На початку зустрічі футболісти влаштували перевірку футбольних знань: питання стосувались історії футболу та правил гри.  Традиційні розминка та естафети, після яких діти грали в футбол із справжніми професіоналами. Головним арбітром зустрічі, яка завершилась дружньою нічиєю, став керманич «сонячних» Сергій Сизихин.

"Дякуємо ПФЛ за такі зустрічі. Я розумів, що для футбольних дітей побачити тих, кого вони раніше бачили на обласному ТВ чи в інтернеті було несподівано і приємно. Для них такі зустрічі важливі. Ми погодилися із великим задоволенням узяти участь у цьому заході, отримав масу вражень. Чесно, давно не був у шкільному спортивному залі, тому з задоволенням взяли участь у естафетах, подуріли з дітлахами. Знаю, що у всіх нас чотирьох був гарний настрій весь день саме завдяки тим емоціям, які отримали у школі. Спробуємо зробити такі зустрічі регулярними, ми про це вже говорили. Було дійсно круто. Найголовніше, що дітям сподобался", - сказал у коментарі прес-службі ПФЛ Віталій Комарницький.

Спільне фото на згадку, подарунки для дітей та школи – 45 хвилин виявилося замало для такої зустрічі. «Сонячні» похвалили голкіпера дитячої команди, справжнього героя зустрічі, який вразив професіоналів своїми фантастичними «сейвами» і став справжнім героєм зустрічі. 

ПФЛ дякує керівництву та гравцям ФК «Геліос» за підтримку проекту «Зіркові уроки футболу», організацію зустрічі , незабутні емоції та натхнення.  Майстер-клас від «Геліоса» став двадцятим у Другому сезоні проекту.

«Зіркові уроки футболу» - Всеукраїнський проект ПФЛ та партнерів, який має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справеливість,  повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до клубів сім`ї ПФЛ, футболу та спорту. Другий сезон проходить за підтримки ТМ JAKO, TM Живчик, Видавництва «Школярик» та ТМ Gera.

 

Фото: gelios.ua

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору