Новини змагань

MATCHDAY! 31-й тур стартує в Одесі

13:00, 16 травня 2017

Сьогодні у Одесі зустрінуться «Реал Фарма» та «Мир»

Травень у змаганнях ПФЛ насичений на події. Сьогодні стартує 31-й тур, який пройде протягом трьох днів, і стане четвертим з початку цього місяця.

"Металург" може перевести дух, адже пропускає матч через непарну кількість команд. "Енергія" отримає технічних три очки за незіграний матч з "Кристалом". Центральним можна назвати гру сусідів по турнірній таблиці "Інгулець-2" – "Нива", "Реал Фарма" спробує втриматися на четвертій сходинці і сьогодні прийме на власному стадіоні амбітний "Мир". Цікавим має вийти і західноукраїнське дербі "Тепловик-Прикарпаття" – "Поділля". Та й поєдинок вкрай непостцпливих цієї весни "Балкан" та "Нікополя" має викликати зацікавленість у вболівальників.

ПФЛ України завдяки оновленому сайту відкриває для вболівальників нові можливості. Більш функціональним стає онлайн матчів – окрім традиційних відеотрансляцій та оновлення рахунків, уболівальники зможуть тепер знайомитися зі стартовими складами команд.

У четвер, 18 травня, о 21:30 в ефірі телеканалу XSPORT вийде чергова інформаційно-аналітична програма «Україна футбольна». Буде детально проаналізовано матчі 31-го туру.  Експертом виступить Ігор Жабченко.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

16 травня 2017 рік. 18:00. м.Одеса. «Іван»

«Реал Фарма» (Одеса) - «Мир» (Горностаївка)

Арбітр – Дмитро Денисюк (Київська область)

Перше коло – 2:0

Дискваліфіковані: немає – немає

Трансляція і склади - тут

Одеська команда приймає у матчі-відкритті туру суперника, який ще не так давно був неподалік у турнірній таблиці. Однак навесні відстань між командами збільшилася: якщо в березні, перед початком весняної частини сезону, їх розділяло всього три місця та 5 очок, то тепер вона складає п’ять сходинок турнірної таблиці й одразу 11 очок.

На користь «Реал Фарми» говорить те, що вона відпочивала в минулому турі, отримавши три очки за технічну перемогу над «Кристалом». А от «Мир» виграв у «Тепловика-Прикарпаття» завдяки голу Доценка-молодшого і перервав тривалі невдачі.

Одеська команда вісім матчів ще з жовтня місяця не програє вдома. І нині вона на четвертому місці, яке дозволяє сподіватися на плей-оф. В гостях «Мир» цього року ще не вигравав, однак хтозна: може, це й буде для них найбільшої мотивації?

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору