Новини ліги

"Зірковий урок футболу" у Хмельницькому. Наймасштабніша акція (фото, відео)

17:00, 15 травня 2017

Футболісти та тренери хмельницького «Поділля»  взяли участь у «Зірковому уроці футболу» для дітей Хмельницької школи-інтернату №2

Хмельницький клуб долучився до всеукраїнської акції, яка присвячена спорту номер один у світі. «Зірковий урок футболу» – проект клубів Професіональної футбольної ліги України, завданням якого є популяризація футболу і здорового способу життя.

Фото: ye.ua

Минулого тижня, 11 травня, футболісти і тренери «Поділля» провели майстер-клас для учнів Хмельницької школи-інтернату №2, а сама акція у Хмельницкомустаном на сьогодні є наймасштабнішою серед клубів ПФЛ. Безпосередню взяли участь у «Зірковому уроці футболі» більше сотні дітей, а ще близько двох сотень школярів виступили у ролі глядачів. І вибір школи зовсім не випадковий, адже це інтернат санаторного типу для дітей із захворюваннями серцево-судинної та ендокринної системи.

Відкривали футбольне свято президент футбольного клуба «Поділля» Євген Бейдерман і заступник директора Хмельницької школи-інтернату №2 з виховної роботи Наталія Бажан. Вони відзначили важливість занять спортом для молоді, а Євген Бейдерман закликав дітей займатися футболом, передавши їм подарунки.

Після цього діти розочали заняття у шести начальних зонах, що дало змогу не тільки познайомитися з правилами футболу, але й поспостерігати за справжнім тренуванням під керівництвом Аркадія Баталова, Руслана Соболевського, Олександра Ірклієнка, Віталія Балицького і Віталія Костишина, та навіть взяти у  ньому участь.

Фото: ye.ua

Потім дітлахів очікувала футбольна вікторина, під час якої вони відповідали на футбольні запитання і отримували призи  з рук гравців першої команди «Поділля». А родзинкою уроку став справжній футбольний матч збірної школи-інтернату №2 проти хмельницького «Поділля». Маючи у своєму складі у декілька разів більше гравців, саме збірна школи і здобула перемогу над професіональними футболістами з рахунком 4:1. Та рахунок у даному випадку не на першому місці, адже всі учасники «Зіркового уроку футболу» наповнились справжніми футбольними емоціями, а гравці отримали заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників перед важливими матчами чемпіонату.

Технічними партнерами акції виступали Професійна футбольна ліга України, а торгові марки Живчик, JAKO, ТМ Gera і Школярик. Генеральні партнери футбольного клубу «Поділля» – будівельна компанія «Фортресс» і Хмельницька міська рада. Інформаційні партнери заходу – сайт «Є», телеканали «ТВ7+» і «Поділля-Центр».

Керівництво Хмельницької школи-інтернату №2 також висловлює подяку Хмельницькому комунальному підприємству «Електротранс» і особисто директору Віктору Паламарчуку, який відгукнувся на прохання виділити для дітей транспорт.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору