Новини змагань

Друга ліга: голи української молоді в 30-му турі

15:10, 15 травня 2017

Аналізуємо участь молодих футболістів у 30-му турі другої ліги

У складі Іллічівця-2 (у червоній формі) на поле вийшло найбільше молодих гравців. Фото: fczhemchuzhina.od.ua

У матчах 30-го туру у складі друголігових команд з’явилося 44 молодих футболісти, з яких на заміну вийшло вісім гравців. Найбільше юних спортсменів вийшло у складі "Іллічівця-2" — 13 гравців. Жодного молодого виконавця не  задіяв у грі керманич кременчуцького "Кременя" Сергій Ященко.

Вціому вісім футболістів відзначилися забитими голами. Наймолодший — 18-річний Валерій Степаненко з "Поділля", для якого це дебютне взяття воріт у сезоні. Валерій розписався у воротах Євгена Шкарбана ("Арсенал-Київщина"). Але м'яч був реально фантастичним (на відео з 3:25).

Також уперше в сезоні забив м’яч одноклубник Степаненка — 19-річний Владислав Охорончук.

Уже сьомим взяттям воріт у сезоні відзначився гравець клубу "Нікополя" 20-річний Роман Воронін. Черговий гол він провів у ворота "Суднобудівника" уже в компенсований арбітром час, чим установив остаточний рахунок матчу — 4:1. В тому ж матчі у переможених результативним ударом відзначився 21-річний Олександр Толгаренко, а у переможців — 21-річний Дмитро Махнєв, 20-річний Владислав Вакулинський та 20-річний Дмитро Кренько.

Одним із антигероїв гри "Кремінь" — "Іллічівець-2" став 18-річний Олег Денисов, який під завісу зустрічі розписався у власних воротах. Таким чином, матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів.

Наймолодшим виконавцем, який виходив на поле у 30-му турі, став Микита Данильченко з "Інгульця-2". Гра проти винниківського "Руху" стала для нього дебютною. У складі команди з села Петрове 17-річний футболіст з’явився на 89-й хвилині.

 

Прес-служба ПФЛ

Золотий алант України - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору