Новини змагань

​Нас надихають перемоги дітей. "Зірковий урок футболу" від ФК "Нікополь" (фото, відео)

14:40, 15 травня 2017

ФК «Нікополь» запросив школярів на центральну арену міста

Другий сезон «Зіркових уроків футболу» - у розпалі! За місяць клуби сім`ї ПФЛ провели 17 уроків. 14-те свято футболу відбулося 11 травня в Нікополі.

Свято пройшло за участі керівників та майже всіх футболістів клубу, міських функціонерів.


 

Максим Мирний, генеральний директор ФК «Нікополь»: «Ми із радістю підтримали ініціативу ПФЛ і дуже відповідально віднеслись до організації свята. До участі клуб запросив дітей ЗОШ 9, цей вибір не був випадковий. Школярі вже брали участь у турнірі на кубок Danone, вони дійшли до фіналу – ці діти мають досвід перемог".

За словами Мирного, у «Зірковому уроці» взяла участь вся команда окрім футболістів, що мають травми. "Ми провели розминку, естафети, провели футбольний матч. Важко було завершувати майстер-клас: ніхто не хотів розходитись. Такі зустрічі є вкрай важливими і мають велике значення, і представники міської влади запропонували нам проводити їх частіше, залучаючи до Гри №1 більшу кількість діточок. Це незабутні емоції та враження – і для дітей, і для клубу».

ПФЛ висловлює подяку керівникам та футболістам ФК «Нікополь» за свято футболу. Ми віримо, що спільними зусиллями зробимо дітей щасливими та здоровими.

 

Фото: прес-служба ФК "Нікополь"

Прес-служба ПФЛ




ТЕГИ: НІКОПОЛЬ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору